بنظرت بزرگ بشه بین این همه اسمای پانته آ مانتع آ چی میگه بهت ک اسمشو گذاشتی حنا.ی اسم با معنی تر پیدا کن
من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
خدایی به 20 سال بعد اون بچه فکر کردی... همین الانشم حنا مسخره است. فکر کن بعدا مدرسه دانشگاه ...
ببین هر اسمی یه سری موافق داره یه سری مخالف تو همین تاپیک تقریبا نصف بچه ها گفتن قشنگه و بیشتر 4000 نفر در ایران اسمشون حناست البته هنوز قطعی تصمیم نگرفتم اما سعی میکنم نظر دوستانی مثل شما رو هم اعمال کنم ممنون از توجهتون😍😍
آره خدایی بنظر منم قشنگه ولی یه فامیل داریم 37 سالشه اسمش حنا بخاطر اون گفتم قدیمی
خب ما هم یه فامیل داریم توی چهل و چند سالگی اسمش عسله ، یا سونیا ، خب بالاخره هر اسمی قدیمی میشه دیگه یه زمانی ، مثلا الان یه دختربچه ی خوشگل ببینی با موهای قهوه ای روشن که یه لباس خوشگل تنشه با چشم عسلیش نگات میکنه بگه اسمم حناست چه حسی بهت دست میده؟؟؟😄😄😄😉