2777
2789
عنوان

همسرم قهر کرده جواب نمیده

650 بازدید | 14 پست

من دندونام ب شدت خراب شده درد میکنه چند ماه پیش عصب کشی و پر کردم چندتاش مونده که قراربود درست کنم ولی همسرم هی ناله کرد پول ندارم بعد منم بیخیال شدم

بعد ازچندوقت دیدم رفته بدون اینکه ب من بگه ب مامانش پول داده برای خونش.مادرش وضع مالیش خوبه برادرشوهرمم بهش پول میده از خارج.

اعصابم سراین بهم ریخته که از هرچیزمن وپسرم میزنه ک من پول ندارم بعد اونجوری میکنه.دیشب دندونم درد گرفت بهش گفتم میگه پول ندارم درآمدش خوبه ولی واسه ما خسیس.خسته شدم کلی باهم دعوا کردیم صبح اومد در کوبید ورفت سرکارش الان ن جواب میده ن میاد خونه 

یه سبزی بزار جلوشپاک کنه مامانم ینا

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چن سالته بچه کجایی ترکی  اخه خیلی تو سایت معروفی

معروفیتم کجاس ننه مگه اینستاس

نه جانم ترک نیستم اما بهشون ارادت دارم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

اونی که نباید جئاب بده قیافه بگیری تویی نه اون دیگه باش تماس نگیر

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

هرچی دعوا کنی چیزی درست نمیشه فقط سعی کن مهربون باشی شاید گفته این همه به زنم خرج کردم یکمم پول به مادرم بدم ک بزرگم کرده ، همیشه سعی کن مثبت بین باشی منم اوایل دعوا میکردم بعد به مرور زمان فهمیدم اینحوری از چشم شوهرم میوفتم  از اون روز هرچی خرج کرد گفتم وای چه کار خوبی کردی ک به فکر خانوادتی پسر خوبی مثل تو کم پیدا میشه و...

به زبون بگیر با دعوا چیزی حل نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍