2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم که عکسمو نشونشون دادم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بنگاه ماشینه؟😐

براخودتون ارزش قائل شین و دست بالا بگیرینو ب هرکسی بها ندین این صدبار

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
چرا خودتونو کوچیک میکنین

انگاری شوعر قحطیه😒

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
خواستگار سنتی همینه دختر براشون کالاست 

اگ ازدواج عاشقانه باشه میشه صدی صدی مطمن شد بیاد بگیرت ؟؟؟ طرف ۷ سال با یکیه اخر سر ولش میکنه بنطرم بسته ب شانسه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

یه بار زنگ زدم خونمون بیان خواستگاری اومدن پسره گفت عه ایشون نبود یه خانوم دیگه مدنظرم بود همسایمون رو میگفت.ول کن بابا 

منم کلی خندیدم 😂

از خودت مطمئن باشی اعتماد به نفس داشته باشی با این چیزا ناراحت نمیشی

کاش نمیفرستادی حالافرستادی عیب نداره ولی بعده این هرکس گف به خودت ارزش قایل شو بگوبیان خونتون بعداشتباه زنداداشته بهت نبایدمیگف قایمکی نشون میداداکی بودبه تومیگف شمامقصرنیسی گلم اینم ی تجربه اس ارزش ناراحتی نداره عزیزم

چرا باید ارزش خودتو با اینکار پایین بیاری؟مگه تو مجردی و بدون شوهر خودت انسان بی ارزشی هستی؟چرا ارزش همه چیزو با تاهلو تجرد میسنجین؟برات مهم نباشه خواستگار داری یا نه کاری کن خودت به خودت افتخار کنی همین....موفق باشی

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂
خواستگار سنتی همینه دختر براشون کالاست 

بی شرفن دیگه اگه دختر خودشون باشه که اینجوری نمیکنن😒

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید