2777
2789
عنوان

خانم لطف میکنید..جواب سوالمو بدید

62 بازدید | 8 پست

من هر ماه یا۲۹یا ۳۰پریودمیشم.و۵یا۶هرماه پریودیم تموم میشه..وپریودیم منظمه...امااین ماه پریودنشدم..بعداز۶روزازگذشت پریودی رفتم دکتر..ازمایش خون دادم..منفی بود..دوتا امپول برای پریودشدنم بهم زد..الان ۷روزه که پریود نشدم...ولی ازدیروز خیلی کم لک بینی دارم..یعنی دیروز یه بار..امروز هم یه بار..اندازه ی سرسوزن..بعدسینه هام روفشارمیدم ترشح سفید با زرد داره...الان هم ۱۲روزازپریودیم گذشته..کسی تجربه داره.راهنمایم بکنه

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو حتما به دکترت بگو..علائم افزایش پرولاکتینه که باعث تاخیر پریود میشه

مرسی عزیزم...حتما میرم طرفش وازش میپرسم

به دکتر بگو ترشح داری از سینه 

اخه الان چندروزی اینطوری شدم..قبلا که رفتم پیشش..اینطوری نبودم

فعلا پریود بشی راحت بشی خودش برات آزمایش و دارو می نویسد بعدا

اخه گفت پریودکه شدی..بعدازپاک شدن..بیا ازمایش برات بنویسم..مشکل اینجاس که ۷روزی میشه دوتا امپولی که براپریودشدنم بهم زد.بی نتیجه مونده وهنوزپریودنشدم

احتمالا دوسه روزی طول بکشه تا بشی زعفرون بخور زیره و اویشنم دم کن

عزیز..یه هفته اس این امپولا روزدم