2777
2789
عنوان

چرا خانواده من اينجورين ؟؟

298 بازدید | 15 پست

ديروز تولد گرفتم واسه داداشم ( اينم بگم فقط خودمون بوديم نگيد كرونا كرونا )  

بهش ميگم پاشو برو اماده شو موهاتو درست كن ميخوايم عكس اينا بگيريم ، يحوري حرف ميزنه انگار طلبكاره از من 😐 

ازونطرف ميخوام برم چشمم رو عمل كنم 

مامانم طلبكاره ازم انقد تند حرف ميزنه كه نگو 😐

خدا منو نجات بده فقط ازين خونه 

٣ تومن خرج عملمه هزار تومن بهم نميدن ! 

همشو بايد نامزدم بده 

خجالت ميكشم بخدا 😞

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم لثه هاشو عفونت داشت، شوهرش برد عمل کرد، مادر شوهرشم خبر نداشت

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

خانواده منم خیلی ضایع هستن عوضش شوهرم خیلی خوبه منم کلا با خواهر برادرم کاری ندارم فقط به مادرم میرم سرمیزنم اونم فقط به خاطر رضای خدا وگرنه تا تونسته به من بدی کرده و منو جلوی شوهرم کوچیک کرده

خانواده منم خیلی ضایع هستن عوضش شوهرم خیلی خوبه منم کلا با خواهر برادرم کاری ندارم فقط به مادرم میرم ...

اخه من نميدونم چرا اينجورين ! 

هميشه دعوا دارن انگار 

بجا اينكه من ميخوام عمل كنم بهم حس خوب بده 

مثل كنيز حاج باقر غر ميزنه يه سره 

فلان روز نرو 

بيسار روز نرو

خداروشكر منم شوهر خوبي دارم 

ولي خجالت ميكشم كه همه خرجام با اونه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤