2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس بچه های کنکوری(سراسریه)واس اونارومیخوان تعویق کنن اونوقت انگارماارشدیاآدم نیستیم جونمون درخطرنیس ...

منکه خواهرم چون یه مدت ول کرده و خوب نمیخونه دیگه‌نمیره امتحان

چه‌کاریه جونت‌رو که از سرراه نیاوردی

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
واس بچه های کنکوری(سراسریه)واس اونارومیخوان تعویق کنن اونوقت انگارماارشدیاآدم نیستیم جونمون درخطرنیس ...

دقیقاقالیباف که اصلاازارشدیااسم نبرده

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

خوب تعداد سراسری ها خییلی بیشتره،ولی با این حال باید ارشدی هارم تعویق مینداختن

دقیقاقالیباف که اصلاازارشدیااسم نبرده

فرداکارت ورودبه جلسه میادخیلی بیشعورن میگفتن اگه پروتکل های بهداشتی تودکترا رعایت نشه بطورجدی ازبرگزاری ارشدجلوگیری میکنیم😑

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین مطمئن باش سراسریم برگزارمیکنن ایناشگردشونه فعلادارن سرکارتون میذارن

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
فرداکارت ورودبه جلسه میادخیلی بیشعورن میگفتن اگه پروتکل های بهداشتی تودکترا رعایت نشه بطورجدی ازبرگز ...

ببینیم چی میشه ان شاءالله اگه تعویقی هست برای همه ی ازمون هاباشه

ربطی به زیادبودنش نداره ربطش به اینه که همه درخطرن تجمع ماهاتومرکزاستان هست وتویه مکان داوطلبازیادن خیلیام هستن که ناقلن