2777
2789

شده براتون پیش بیاد که بعضی روز ها حرکت کوچولوتون کمتر از روز های قبل بشه 

من رفته بودم شهرستان  خیلی حرکتش خوب بود امروز کمتر شده حرکتش 

چند بار دیگه هم این مشکل پیش اومده برام  که  با چیز شیرین خوردن تکونش حس کردم  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید 

میتونید از لینک زیر دانلود کنید. 

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

اره دو سه روز کمه الان.دکترم رفتم گفت خوبه همه چیش من هفته ۳۲ م نمیدونم چرا تکوناش ضعیف شده اینجا بچه ها گفتن رحمت کوچیکه جاش تنگه نمیدونم والا

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

آره عزیزم..پیش میاد..یاد دوران بارداری خودم افتادم..چند بار بخاطر دوساعت تکون نخوردن سرخود رفتم سونو

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

سلام بچه ها هفته دیگه زایمانمه میتونم لیفت و هایلایت کنم ..البته فردا میرم پیش دکتر ازش می پرسم وای نظر شماها رو هم میخوام بدونم 

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
اره پیش اومده بود . با چیز شیرینم درست میشد عیب نداره اگه درست نشد برو nst بده

مثلا دیروز خیلی تکون میخورد 

ولی امروز گاهی دو سه تا حرکت میکنه بعد میره تا ی ساعت دیگه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم