2777
2789
عنوان

کیا قبل از عید ازدواج کردن؟

125 بازدید | 14 پست

بااینکه میگن دوران عقد بهترین دوران زندگیه ولی واسه من داره خیلی مسخره میگذره،اخه دقیقا بلافاصله بعد ازعقد ماکرونا اومدو مانتونستیم هیچکاری انجام بدیم،حتی تفریح هم نمیتونیم بریم باهم بگید چیکار کنم،به خداخیلی حوصلم سر میره اخلاقم خیلی تند شده خودمم ناراحتمم از این بابت دنبال یک کاری ام خودمو سرگرم کنم شمابگید چیکاکنم.

دربرابر من فهم کلامتو ببربالا نه ولوم صداتو😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره بعد عروسیتون انقد جبران کنید ک وقت زیاده 

مام دوران عقدمون متاسفانه به دلایلی خاطرات خوبی ازش نداریم ولی الان از وقتی اومدیم سر خونه زندگیمون همه اون نداشتن هارو داریم خودمون جبران میکنیم اتفاقا مزه اش هم بیشتره . روزامون تکراری نمیشه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

با ماشین برین دور دور وسط هفته که خلوته برید خارج شهر تفریح دو نفره منم عقدم ی ساله زندگی مجردیمو دارم اون به کاراش میرسه منم به کارام و درسای دانشگام هفته ای ی روز میرم خونشون تصور رویایی مثل فیلما از ازدواج نداشته باش

ما دقیقا چند روز قبل از اعلام رسمی اولین مرگ کرونایی 

جشن عقدمونو گرفتیم(از اولم قرارمون یه جشن بود)

الان خیلیییی خوشحالیم

همه اش میگیم لطف خدا‌بود

اصن به خاطر ما عقب افتاده بود😍

برا مام اونجوری بترکون نمیگذره روزامون مهمونیامون تعطیل شد و...

اما

خوشحالیم سالمیم‌و همو داریم

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

دوستم دقیقا ۱۷ بهمن سال پیش عقد کردی بیچاره دیگه خسته شده بود ، دوسه روزپیش لباس عروس پوشید اتلیه رفت ، باغ هم رفتن دوتایی باهم فیلم گرفتن بعد رفتن سرخونه زندگیشون. 

با ماشین برین دور دور وسط هفته که خلوته برید خارج شهر تفریح دو نفره منم عقدم ی ساله زندگی مجردیمو دا ...

منم بیشتر سرگرم کارای خودمم ولی چن هنوز تکلیف دانشگاه ها مشخص نیس میخام خودمو مشغول یه کاری کنم ک حوصلم سر نره شوهرمم خب بیشتر سرکاره

ما دقیقا چند روز قبل از اعلام رسمی اولین مرگ کرونایی  جشن عقدمونو گرفتیم(از اولم قرارمون یه جش ...

خداروشکر عزیزم

دوستم دقیقا ۱۷ بهمن سال پیش عقد کردی بیچاره دیگه خسته شده بود ، دوسه روزپیش لباس عروس پوشید اتلیه رف ...

منم همین قصدو دارم اما هنوز وسایلمونو نگرفتیم