2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹۹ بگو ۳۰۰ دیگه خدا لعنشون کنه

یا خدااااااااااا

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
دوست عزیز قیمت بازار کویک آر صفر رو هم می دونید؟

کوییک ار نه ولی کوییک معمولی فکر کنم ۱۱۰تا ۱۲۰ میل اگه اشتباه نکرده باشم کارخونه بازارو نمیدونم.اپ آخرین خبر همه روداره

دنا یکی از محصولات شرکت ایران خودرو است که به هدف جایگزینی خودروهای پژو ۴۰۵، پژو پارس، سمند و سمند سورن طراحی و ساخته شد اما پس از عرضه این اتفاق رخ نداد و دنا به عنوان محصولی مستقل در کنار این خودروها تولید شد.همین حالا برای خرید دنا پلاس مدل 97 اقدام نمایید.این خودرو قرار بود سال ۱۳۹۱ وارد بازار داخلی و جهانی گردد که بالاخره پس از کشمکش‌ها و گفتگوهای فراوان بر سر قیمت‌گذاری و با تأخیر زیاد در سال ۱۳۹۳ روانه بازار شد. خودرو دنا با موتور ای‌اف۷ (EF7) بنزینی عرضه شده‌است. هم اکنون برای خرید نا پلاس مدل 97 اقدام نمایید.

ما برای فروش دنا پلاس مدل 97 در خدمت شما هستیم.

دنا پلاس ایران خودرو سدان نسبتا جدیدی است که در انواع دنا پلاس معمولی، دنا پلاس توربو شارژ دنده ای، دنا پلاس توربو شارژ اتوماتیک تولید می‌شود و قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی، طراحی، مصرف سوخت، سرعت، محاسن، معایب و شرایط فروش آن باعث نظرات متفاوت مصرف کنندگان شده است. همین حالا برای فروش دنا پلاس مدل 97 اقدام نمایید.

خرید دنا پلاس مدل 97 | فروش دنا پلاس مدل 97

آگهی خرید دنا پلاس مدل 97 و همچنین فروش دنا پلاس مدل 97 به دلیل جدید بودن و حجمه ی طرفداران این خودرو ،در تمامی سایت های خرید و فروش اینترنتی و همچنین سایت شپینو دیده می شود.

ایرانخودرو یکی از شناخته ترین و معتبرترین شرکت ها در خصوص تولید و ساخت خودرو می باشد.

در بین تمامی خودرو هایی که توسط این شرکت تولید و یا منتاژ می شود ، خودرو دنا به عنوان لوکس ترین خودروی ملی معرفی و شناخته شده است.

این خودرو در دو مدل دنای معمولی و دنا پلاس تولید و عرضه می گردد.

خودرو دنا پلاس را می توان به عنوان نمونه ی فیس لیفت شده دنای معمولی معرفی کرد.