2777
2789
عنوان

کسی میدونه این چه پیامیه؟؟

223 بازدید | 13 پست

مهمه آیاباید چیکار کنم؟؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

فارسی نوشته خب 

نمییدونی باز چیکار کنی😲

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو‌کدوم استانی😁 مثل استان ما اولش خراسان داره کنجکاو شدم

جنوبی😑😑😑😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
فارسی نوشته خب  نمییدونی باز چیکار کنی😲

عجب!!

خب چه میدونم مال چیه

الان گفتن 

سهام عدالت شک کرده بودم خودم.

من فک کردم سجام فقط مال بورسه

عجب!!  خب چه میدونم مال چیه الان گفتن  سهام عدالت شک کرده بودم خودم. من فک کردم سجام ف ...

گاهی وقتا الکیه برا سهام عدالت براکسی پیام نمیاد این پیام بنظرم برا سهام دارای گنده هست که حق رای دارن

یا رب العالمین
گاهی وقتا الکیه برا سهام عدالت براکسی پیام نمیاد این پیام بنظرم برا سهام دارای گنده هست حق رای دارن

از کجا معلوم شاید من سهام دار گنده باشم😑

باره اخرت باشه میای تو تاپیک منو گوه میخوریا سلیته خانوم فهمیدی بیشعوره کودن

ببین جوابتودنمیدم فک نکن ازت میترسم.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3‍ 

تا کی این خانوم میخواد توهین کنه.من ک قفل کردم.چون در حدم نیست با این وحشی دهن ب دهن بذارم