2777
2789

چندوقت پیش متوجه خیانت شوهرم شدم میخواستم جدابشم ولی پای دوتابچه هم وسط بود ازم خواست بهش فرصت جبران بدم الان دوماه گذشته چندجلسه مشاوره رفتیم که متاسفانه وسط جلساتمون مشاور رفت مرخصی واین هفته برمیگرده .

یه چندوقته خودم خیلی حساس شدم خیلی کم تحمل شدم دلم میخواد جدابشم وخودمو راحت کنم گاهی حتی به سرم میزنه بچه ها روهم بدم به خودش الان خودم نیاز به درمان وحمایت دارم ولی واقعا خستم.توان جنگیدن ندارم شوهرم غیراز خیانت بدبین هم بود . که ازاون وقت تاالان ازفرصتی که بهش دادم میشه گفت تقریبا خوب استفاده کرده الان میخوام خوبیهاش هم بگم شما قضاوت کنید واقعا ارزش جنگیدن واسه این زندگی روداره یا بیشترازاین خودمو خسته نکنم خوبی هایی که یادمه رو میگم : همیشه جلو خانوادش ودیگران پشت من بود وهست خیلی جلو خانوادش منو بالا میبره اولویت تو زندگی من بودم مثلا اگه مقداری پول داشت اول چیزایی که من میخواستم میخرید بعد بچه ها وخودش . محبت فیزیکی داشت البته کلامی کمتر .مناسبتا اگه توان مالی داشت حتما کادو میخرید هرچی میخواستم نه نمیگفت حتی اگه بدموقع بود پامیشد میرقت تهیه میکرد توبچه داری خیلی کمک میکرد من شاغلم گاهی کار خونه هم انجام میداد قهر میکردیم همیشه اون پیش قدم واسه آشتی هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بمونه بجنگ مخصوص واسه اینک پیش خانوادش طرفداریتو میکنه😂😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
خیانت اخه چرا  خدا لعنت کنه باعث بانیشو ولی به نظرم اگه خیانت شوهرتو فاکتور بگیریم شوهرت ی ...

نمیگم شوهرم بی تقصیره ولی واقعا توکار این زنای متاهلی که بایه مرد زن دار وارد رابطه میشن موندم

اره دیگه گناهش اصلا کوچیک نیست

گناه اش بزرگه اما بالاخره هر اشتباهي جاي يك فرصت و بخشش رو داره بخصوص اينكه بچه هم داري اونم اشتباه كرده باهاش صحبت كن و از شرايط روحي ات بگو وظيفه اشه كه شرايط رو درست كن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
با این اوصاف مطمعنی حیانت میکرد؟انگار خیلی پابند زندگیه که

اره عزیزم دستش روشد خودم باورم نمیشد چرا اینکارو کرد میگم اخه علتش چی بود فقط میگه خریت کردم اشتباه کردم

نمیگم شوهرم بی تقصیره ولی واقعا توکار این زنای متاهلی که بایه مرد زن دار وارد رابطه میشن موندم

خدا لعنتش کنه به نظر منم زندگیتو ادامه بده بازهم فرصت بده اگه تکرار کرد تصمیم جدی بگیر به خودشم بگو 

با این تعاریف بنظر مرد خوب و پدر خوب و ایده عالی میاد،،،،و زندگی خوبی داری،،،،بخاطر بچه هات زندگیت رو خراب نکن و برای زندگیت بجنگ 

ولی خب خیانت هم خیلی سخته ،،،،خیلی سختهه

بنظرم ببخشش ایندفعه رو ولی خونه و ماشین اگه دارین با هر ترفندی بزن به نام خودت ،،،اکه حق طلاق میده بگیر 

که اگه ایندفعه خیانت کرد آمادگی کامل داشته باشی