2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی و کرونا

1076 بازدید | 39 پست

سلام.ممنونم که اومدین، پسرم چهارشنبه واکسن 18 ماهگی داره و من نمیدونم ببرم واسه واکسن یا نه، و جاییکه من میبرم برای واکسن دوتا ساختمونه جداگانه هست که یکیش آزمایش کرونا رو انجام میده، و ساختمان دیگری هم بخش بهداشت هست که میخوام برم. نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین.....

نبری خطرش از کرونا بدتره

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمان میگفتن نبر تا کرونا تموم شه

الان امیدی به تموم شدنش نیس

حتما ببرگلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

واکسن یه سالگی بچم تو اردیبهشت بود  بردم 

ببر با رعایت بهداشت 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

پسر من واکسن ۴ ماهگی و واکسن ۶ ماهگیشو تو کرونا زده

حتما ببرش

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بایدببریش عزیزم...واکسن چیزی نیس ک بگی انجام نمیدم...همه پروتکل هاهم رعایت کن...اومدی خونه دست های خودتوبچه ولباساتونوبشورین...سریع هم بیا

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
خواهرشوهرای من هیشکدوم به واکسن اعتقاد ندارن هیچکدوم از بچه هاشونم نزدن😐😐

شانس دارن خواهر😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

ببر، حتما ببر با رعایت همه دستورالعمل ها، صبح اول وقت برو خلوت باشه با ماسک و دستکش، کیف اصلا نبر که مجبور باشی بذاری رو تخت و صندلی اونجا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

باید ببری ولی اگه جای دیگه سراغ داری ک میزنن و امنیت بیشتری داره ببر چون کاری ندارن تو این وضعیت منم ۷روز دیگه داره دخترم

خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم