2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استفاده نکردین؟

نه من میخوام ژل ناخون بخرم از اینا که تا 25 روز میمونه چون لاک میزنم کار میکنم لب پر میشه ناخونم 😟 کسیم استفاده نکرده ببینم خوبه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

تاپ کات گلدن رز خوبه من دارم مثلا دو روز بستگی داره چقدر حمام بدی یا ظرف بشوری

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
لوازم ارایشیا دارن؟ قیمتش چنده؟ بعد چقدر رو لاک میمونه منظورم مدت زمانشه

اره قبلا ۴۵بود بزرگش الان نمیدونم

لب پر نمیشه لاکت نزدیک دوهفته اگه رعایت کنی با دستکش ظرف بشوری بیشتر

دوروز ک خیلی کمه اخه

میگم بستگی داره کار خونه کنی یا ن نکنی ی هفته هم میمونه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خیلی خوبه ژل ولی دستگاهشم باید بخری تا بتونی بزنی

ی مدل تاپ کات ژلی هست دستگاه نمیخواد فک  کنم دوستم داشت