2777
2789
عنوان

رنگ مو +عکس😁❤

238 بازدید | 12 پست

من دفعه اولمه میخوام موهامو رنگ کنم 

۲۰ سالمه 

این‌رنگ‌مو قشنگه؟؟ 

ارایشگری که همیشه میرم پیشش برای ابرو گفت ۶۵۰ میگیرم برای این رنگه 

یه ارایشگر دیگ گفت ۲۵۰ تضمینی برات درش میارم 

حالا موندم اصن قشنگه ؟ پیش کدومشون برم؟ 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرونی و ارزونی فقط برای در آوردن رنگ مونیست عزیزم خیلی وقتا بخاطره موادی هست که استفاده میکنن ولی بازم تحقیق کن

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ممطمئن بااش ک دقیقاااا اینو درنمیارن و پولت الکی میره

گفت تضمینی اخه 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
موهاتم همینجوری خوشگله؟😌

اره بد نیستن😂

عمراااا نرو جایی که پول کم میگیره

اگه بخواد مواد خوب استفاده کنه واست کمتر از یک نمیگیرن

میری جای الکی هم پولتو حروم میکنی هم موهات رو دیگه هم راه برگشتی نیست

دنیا دو روزه که تازه یه روزشم تعطیله...خودتو ناراحت نکن
موهات چقدره ؟ بلنده یا ن

تا وسط کمرم 

محاله ایران بتونن اینو دربیارن البته ممکنه دربیان ولی هفته بعد یه رنگ زرد نوعروسانه باقی میمونه

من خیلی دوسش دارم 😥

این ارایشگر خودم کارش خیلی خوبه رنگاشم خوبه ولی این مدلی ندیدم ازش 

بچه ها چرا اینقد ارایشگرهای ما اکثرا کاربلدنیستن حالاهمشونونمیگم سوتفاهم نشه ها ولی خیلیاشون الکی پاشدن سالن زدن وگرنه هیچ درکی از ترکیب رنگ و اینا ندارن من تاحالاچندبار چندتاسالن مختلف ومعروف شهرمونوانتخاب کردم رنگ مو انجام دادم اینقدبدشده که خداداند

یه دفعه بلوندانتخاب کردم برام‌نارنجی حنایی دراوردن عین مو پیرزنها

یه دفعه زیتونی خواستم سبزسبدی دراوردن خلاصه هربار رنگی خواستم دقیقا یچی دیگه دادن تحویل حالاخوبه قبل رنگ کردن عکس بهشون دادم و شرط کردم

خدایا شکرت شکرت شکرت