2777
2789

سلام دوستان

من هفته پیش آزمایش بتا دادم و پایین بود از چهارشنبه شب لکه بینی قهوه ای دارم دیروز هم آزمایشم رو تکرار کردم و عدد بتام ۳۴۰ شده بود هفته پیش ۵۵ بود. از دیروز صبح درد یک طرفه زیر شکم و کمر دارم سمت چپ و به زانوی چپم میزنه ،لکه بینیم کمتر شده بود اما امروز صبح گلاب به روتون شبیه خونریزی ازم رفت اما همون قهوه ای تیره و مجدداً درد یک طرفه سمت چپ کمرم وزیردلم هست. هفته دیگه یکشنبه نوبت سونو دارم شیاف هم مصرف می کنم هر شب ... چیکار کنم !؟ به نظرتون خطرناکه؟خیلی استرس دارم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری؟

بله

اما هنوز سونو نرفتم،دکتر برای یکشنبه آینده برام تاریخ زده

طبق آخرین پریودم باید شش هفته باشم،اما دکترم گفت احتمال داره دیرتر باردارشده باشی

دردت شدیده یا در حد پریودی؟ کاش می تونستی زودتر بری سونو نگرانی ت برطرف بشه ان شاالله که هیچ مشکلی ...

من خیلی درد پریودی نداشتم

اما از دیروز دردم سمت چپ هست و یک مقدار حس میکنم از درد پریودیم بالاتره

درد پریودیم زود تموم میشد

گلاب به روتون یبوست هم گرفتم،دیروز انجیر خوردم و دفعم خوب شد،بعد از دفع کمرم خیلی بهترشد.

اما ازصبح باز زیر شکمم وکمرم درد میکنه

اره عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی با توجه به دلدردت ممکنه خارج رحمی باشه.بتا باید هر دوروز دوبرابر بش ...

خدایا

من خیلییییییی سخت باردارشدم

توروخدا برام دعا کنید