2777
2789

من نوین رفتم اصلا راضی نبودم

کیلویی دارو میدادن

بعد رفتم پیش دکتر نزهت موسوی فر با اولین ای یو ای تو مرکز ارمغان باردار شدم

بهت پیشنهاد میدم بری پیش همین دکتر

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوین رفتم اصلا راضی نبودم کیلویی دارو میدادن بعد رفتم پیش دکتر نزهت موسوی فر با اولین ای یو ای ...

شاید کلا من۳یا۴جلسه رفتم پیش دکتر موسوی فر که باردار شدم

مریضاشم خیلی ازش راضی ان

من ۴شب قبل ای یو ای رفتم پیش دکتر شمس تو چهار راه مهدی تحریک عصبم کرد وگفت صددرصد بارداری

شنیدم میگن نوین عاااالیه...یعنی الان نرم؟

خود دانی عزیزم

به منکه زیاد دارو میدادن راضی نبودم

بعدشم هرسری یکی کار درمانتو پبش میبره ودکتراشم تازگیا عوض کرده بری نوین فقط عربا هستن با بنده های خدا سیستان وبلوچستانی ها وتعداد کمی مشهدی

میشه بگید مشکلتون چی هس..چون من تنبلی شدید تخمندان دارم

من بهم میگفتن بدون مشکلی

این اواخر نوین گفت تنبلی تخمدان داری ولی چرت میگف

من۲سال وخورده ای منتظر بودم

میرفتم نوین وقتمو اونجا میگذروندم بی فایده ۳یا۴جلسه رفتم موسوی فر که باردار شدم خدارو شکر

من بهم میگفتن بدون مشکلی این اواخر نوین گفت تنبلی تخمدان داری ولی چرت میگف من۲سال وخورده ای منتظر ...

اهاا مرسی عزیز.از راهنمایتون...ادرس کامل همون دکتر میدی... من غریبم.خیلی مشهد نمیشناسم....بعد دکتر زن یا مرد...اخلاقش خوبه..چون من پیش دیانا حسینی میرفتم..راضی نبودم

اهاا مرسی عزیز.از راهنمایتون...ادرس کامل همون دکتر میدی... من غریبم.خیلی مشهد نمیشناسم....بعد دکتر ز ...

دکترش زنه

از پزشکای مشهور مشهده ووقت دادنش دفعه اول سخته بعدش دیگه راحتی هر وقت بری میتونی دکتروببینی

این خانم استاد  دکتر حسینیه عالی وباتجربه اس

اهاا مرسی عزیز.از راهنمایتون...ادرس کامل همون دکتر میدی... من غریبم.خیلی مشهد نمیشناسم....بعد دکتر ز ...

بازم تحقیق کن عزیزم

انشالله زودی نی نی بیاد تو بغلت

یه روش دیگه هم بهت یاد میدم برا تنبلی عالیه خواستی انجام بده

تخمداناتو فعال میکنه ورحمتو گرم تا سریع باردار بشی

دوست عزیزم اگه میخوای راحت باردار شی اصلا بی خیال باشراحت باردار میشی