سلام دوستان، من سه ساله تو اقدامم، یه حاملگی پوچ داشتم، الان این ماه که اقدام کردم روز هجده پریود یعنی چهار روز بعد تخمک گذاری با درد شدید کمر شبیه دردهای پریودی از خواب بیدار شدم، دو ساعت درد کشیدم ، آخرش یه مسکن خوردم تا آروم تر شدم، بنظرتون میشه از عفونت باشه؟البته هیچ ترشحی ندارم
من بی بی زدم مثبت شد فردا میرم ازمایش.کلا همش دل درد دارم.همین الان که دارم چت میکنم از دل درده که بیدارم.البته ای وی اف کردم خیلی میترسم درد بخاطر خارج رحمی باشه
پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از روزی که به عنوان یه دختر پریود شدم تا امروز که حدودا ۱۶سال از اون روزا میگذره، حتی یکبار پریودم عقب و جلو نشد، هیچوقت حتی فکرشم نمی کرد که یه روزی قرار باشه پرونده ناباروری تشکیل بدم
بعد یکسال عقد عروسی گرفتیم و گفتم حالا یک سالم جلوگیری میکنم تا قرض و قوله های عروسی رو بدیم، جلوگیری طبیعی، بعد که دیگه جلوگیری نکردیم ، ماه اول نشد ، دوم نشد، شش ماه گذشت نشد، یکسال گذشت نشد
چون شوهرم یه شهر دیگه بود نگران نشدم، گفتم شاید وقت تخمک گذاری نبودیم با هم، بعد یکسال که منتقل شد شهر خودمون دیگه مرتب تو فکر اقدام بودم و تخمک گذاری رو دقیق حساب میکردم، اما بازم ۸ ماه گذشت و خبری نشد
دیگه اون موقع بود که ب فکر دکتر رفتن افتادم، رفتم دکتر ، اولین کاری ک کرد عکس رنگی نوشت، گرفتم و جواب رو بردم پیشش، گفت مشکلی نداری، کلومیفن بخور و هاش سی جی بزن، با سونوی تخمک گذاری که دو تا فولیک تپل داشتم، بازم نشد
دکترم رو عوض کردم، این یکی گفت داری یائسه میشی، ۱۵تومن بده میکرو کن که همین فردام دیر شده، ب حرفش گوش ندادم، جواب ازمایشم رو پیش سه تا دکتر دیگه هم بردم، اونا گفتن الکی گفته تو مشکلی نداری ، ذخیره ات هم خوبه
دیگه نه دکتر رفتم و نه دارو خوردم، روزها گذشت تا بهمن پارسال که یه روز شوهرم آوند خونه و گفت همکارم شماره یکی رو داده که طب سوزنی کار میکنه ، خیلی بهش اعتقاد داره، میگه شمام برین پیشش، بهش خندیدم و گفتم این همه دکتر فوق تخصص و داروی قوی خارجی نشد، طب سوزنی میخاد چکار کنه واسه ما
دیگه با اصرار شوهرم و با ناامیدی و از سر بیکاری عصرها که میشد کیفم رو مینداختم رو کولم و قدم زنان میرفتم اونجا که چار تا سوزن فرو کنن تو شکمم و دستام و گوشام، یه پنج جلسه ای رفتم، از روز دوازده پریودی تا ۱۶