2777
2789
عنوان

همش بغض میکنم

152 بازدید | 14 پست

همش دارم بغض میکنم در حالی که هیچ اتفاقی نیوفتاده 

از اون موقع که مامان دوستم رفت تو کما منم همش تو فکر مرگ مادرم هستم دلم میخواد من اول بمیرم بعد مادرم طاقتش رو ندارم تا بهش فکر میکنم اشکم درمیاد الان هم دارم گریه میکنم 

چیکار کنم این فکر ها از سرم بیرون بره

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

منم فوبیای مرگ عزیزان رو دارم🤕

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ی چن مدت تو سن ۱۲ ۱۳ سالگی از این فکرا میکردم شبا تا صب فقط گریه میکردم شدید خدارو شکر الان ادم شدم واقن شرایطم حاد بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😐😐😐😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
به هر چی فکر کنی سرت میاد 

وای اینجوری نگو

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

عزيزم روزايي ك داري با اشك و بغض ردشون ميكني اسمشون عمر و جوونيه اين روزا تكرار نميشه از كنار مامانت بودن لذت ببر ,بخدا منم همش همين از خدا ميخوام عمر منو بده به مامانم ولي نه با بغض ,بخند رسم دنيا بده بغض ,بغض مياره اشك و اه مياره عزيزم 

من همیشه همینطور بودم تموم عمرم 

میشه غصه نخورید دوست خوبم ؟ بخدا انقدر اتفاقا جلوی روتون خواهد بود و ان شاالله همشون خیر خواهند بود مه اصلا یاد این افکار نمیوفتین‌ الان برید یکم آهنگ شاد گوش بدید و یه لیوان آب خنک بخورید مطمینم کلی بهتر میشید و امیدوارم ساااااالهای سال مامانتون سالم و سرحال و شاد و شنگول سایه شون بالای سرتون خواهد بود وقتی چنین ترس هایی میوفته توی دل ادم سبب طول عمر برای اون طرف عزیزش میشه خدا رو شکر  ❤️❤️🌷🌷🌷

فقط میخوام خوب شم دیگه بهش فکر نکنم چیکار کنم