2777
2789

شوهرم مومنه و واقعا مومنه و اطرافیانم هم همینطور ولی همش اذیت میشم هرچی میپرسم فکر میکنم همه دروغ میگن یا مخفی کاری میکنن و مثلا شوهرم چون فکر میکنه شک دارم بهش عصبانی میشه و درست منو ارومم نمیکنه 😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخه عزیزم اینطوری که خودت ادیت میشی همش فکرت مشغول میشه و زندگیو هم به خودت هم به شوهرت تلخ میکنی

تو روانشناسی ما یه بیماری هس به اسم پارانویید ینی به همه چی شک داره 

بنظرم برو پیشه یه روانشناس گلم

♡ خدایا شکرت ♡
من شوهرم اهل دروغ گفتن نیست... ولی اون اوایل بعضی چیزا  رو بهم نمی‌گفت...  منم الان حس تو ...

خیییلی حس بدیه 😔😔😔 بعد یواش یواش گسترده میشه توی تموم جهت های زندگی ادم

چرا اخه عزیزم اینطوری که خودت ادیت میشی همش فکرت مشغول میشه و زندگیو هم به خودت هم به شوهرت تلخ میکن ...

دقیییقا علایم‌ پارانوییکی هستش خودمم خیلی دلم میخواست برم ولی متاسفانه نرفتم 

دقیییقا علایم‌ پارانوییکی هستش خودمم خیلی دلم میخواست برم ولی متاسفانه نرفتم 

حتما برو عزیزم

حس میکنم خیلی ادم درگیر میشه و نمیتونه از چیزی لذت ببره حسه حیلی بدیه 

♡ خدایا شکرت ♡
حتما برو عزیزم حس میکنم خیلی ادم درگیر میشه و نمیتونه از چیزی لذت ببره حسه حیلی بدیه 

افرییییین دقییییقا از هرچی میخوای لذت ببری نمیشه و انگار یهو میاد جلوی چشمت اون‌حالت بدگمانی و زهر میشه بهم همه چی

افرییییین دقییییقا از هرچی میخوای لذت ببری نمیشه و انگار یهو میاد جلوی چشمت اون‌حالت بدگمانی و زهر م ...

بنظرم حتما برو

چون خودت خودتو نابود میکنی

من خودم حس میکنم یه مدت وسواس شده بودم 

ینی داشتم دیوونه میشدمممم افتضاح بوددددم

واسه همون میگم یسری از مشکلات روحی روانی رو درک میکنم واقعا

♡ خدایا شکرت ♡