2777
2789
آره عزيزم! حتي واسه حقوق گرفتن از جايي كه كار ميكنه مشكل پيدا ميكنه تا جايي كه ميدونم

ازمراحل طلاق چیزی میدونی عزیزم؟! میگه بروهرچقدرگریه کردم میگهه میخوای بمون میخوای برو.... میخوام برم توقیف اموال کنم هروقت خواستم درخواست بدم بعدچی میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم تو دادگاه کار میکنه الان خونه نیست هر سوالی داری بهم بگو نیم ساعت دیگ ازش میپرسم جوابتو می ...

الهی دورت بگردم... بخدامن میخواستم زندگیموحفظ کنم ولی نمیذاره میگه من همینی ک هستم... میخوام برم توقیف اموال کنم میفهمه؟! تاهروقت لازم شددرخواست بدم

ازمراحل طلاق چیزی میدونی عزیزم؟! میگه بروهرچقدرگریه کردم میگهه میخوای بمون میخوای برو.... میخوام برم ...

شرمنده عزيزم. بخدا نميدونم. يه موقع اشتباه راهنمايي ميكنم. ايني هم كه گفتم چون همسر يكي از نزديكان مهريه ش رو چند سال پيش اجرا گذاشته بود و ميدونم كه حقوق همسرشم بصورت قانوني مسدود كرد. ولي جزئياتو نميدونم گلم

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
الهی دورت بگردم... بخدامن میخواستم زندگیموحفظ کنم ولی نمیذاره میگه من همینی ک هستم... میخوام برم توق ...

برو دفتر خدمات قضایی تقاضای تامین خواسته بده که بتونی اموالشو توقیف کنی

اگه درخواست بدم بعد ش چی میشه؟ 

اصلن درخواست مهر و درخواست طلاق بهم ربطی ندارن

شما درخواست مهریه میکنی و ایشون خوانده میشه ب دادگاه و یا به توافق میرسید یا ن اگرم نیومدن و عذر و بهانه داشت میتونی اموالش رو توقیف کنی ک اگر قصد طلاق داشته باشی بهتره اینکار رو نکنی چون زمان بره

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
پول ک نداره ی خونه داره خونرومیفهمن؟!  

یارانه داره    حقوق بگیر که باشه یک چهارم کم میکنن خونه هم بسته به نظر قاضی داره چون مستثنیات دین نمیدونم  توقیف میکنن یانه دفتر خدمات برید براتون دقیق تامین خواسته مینویسه