2777
2789
عنوان

دیر مثبت شدن بیبی چک

2933 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 

من یک هفته س که تاخیر دارم، با درد کم سینه و گاهی درد زیر دل مثل عادت ماهامه.  امروز اول صبح بیبی چک زدم همون لحظه منفی شد

چند ساعت بعد که نگاهش کردم دیدم دو تا خط افتاده. این نشونه بارداریه به نظرتون؟

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم تا پنج دقیقه بعد هر چی نشون بده درسته بعدش خیر

بازم بستگی به مارک بی بی چک و توضیحاتِ کارتنش داره گلم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اونطوری قابل اعتماد نیست.یا فردا صب یک بی بی دیگه بزن یا برو آزمایش

به قول این دوستمون یه تست دیگه فردا بزن

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
ان شاا..که هست.. من که هروقت بیبی زدم بلافاصله بعدش پریود شدم.ضد حال به معنای واقعی

درک میکنم😕❤

فکر کنم تا پنج دقیقه بعد هر چی نشون بده درسته بعدش خیر بازم بستگی به مارک بی بی چک و توضیحاتِ کارتن ...

روش که نوشته تا ده دقیقه اعتبار داره ولی خیلی پررنگه😔

دو روز دیگه تست بزن باید همون لحظه بیوفته قاعدتا بتا باید دو برابر بشه

کی تا دو روز صبر کنه😶😶 از استرس دارم غش می کنم اصلا آمادگیشو ندارم فعلا