الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرشوهر منم کوچیکترین عضو خانواده و رییس خانواده است. در همین حد بگم که همسرم موقع ازدواج ده تومن کلا پول داشت این خانوم کوچیکتر و مجرد تو خونه یه ماشین و یه خونه به نامش بود. از همه انتظار داره و بسیار پرتوقع. من بهش رو ندادم یک ساله با من کلا قهره. تا هشت ماه بعد ازدواجم کلا اتاقش رو ندیده بودم چه شکلیه. مادرشوهرم هم اوایل باهام خیلی خوب بود، دید به دخترش سرویس نمیدم باهام بد شده. بسیار بی ادب و پرخاشگر
یکی دارم تهرانه همه اخلاقاش خوبه فقط یکم حسوده و دوس داره وقتی اینجاس همه ناز اونو بکشن و محل بقیه رو ندن.جز حسادتش همه چیش خوبه.البته دور بودنشم بی تاثیر نیس😂😁
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
نزاشت شوهرم لباسشویی بخره الان لباس با دست میشورم. نزاشت مادر شوهرم برا پاتختیم کادوی درست حسابی بده. سر خرید عروسی انقدر تو بازار دعوا راه انداخت اخرشم فقط برام یه چمدون خالی خریدن. حتی لباس برا پاتختیم هم نخریدن. تو عروسی هر چی شاپاش بود جمع میکرد میزاشت تو سوتینش اعتراض هم کردیم دعوا راه انداخت. سه سال عقد بودم یه جفت جورابم بهم کادو نداد وقتایی ک عیدی میاوردن. 9 ماهه حاملم ی زنگ نزده حالمو بپرسه