الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 عنوان یبار واسم دعا کردین مستجاب شد.ممنونم منم هروقت میبینم گفتین صلوات براتون میفرستمو دعاتون میکنم 88 بازدید | 15 پست الانم میخوام خواهش کنم برا نیتی ک توی دلمه اگه دوس دارین یدونه صلوات بفرستین و بگید به خدا ک دلمو شاد کنه...ممنونتونم 1399/05/11 | 17:28 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 انشاءالله که به سلامتی بیاد تو بغلت😍سوره ی محمد برای آروم بودن بچه ، سوره ی عصر برای صبور شدنش ، سوره ی یوسف برای زیباییش و سوره ی انشقاق برای زایمان راحت خوبه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 انشاءالله که به سلامتی بیاد تو بغلت😍 سوره ی محمد برای آروم بودن بچه ، سوره ی عصر برای صبور شدنش ، ... عزیزم ان شاالله خدا شمارو دلشاد کنه...حالا فعلا من مجردم تااون موقع حتما میخونم اینارو خخخ
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 عزیزم ان شاالله خدا شمارو دلشاد کنه...حالا فعلا من مجردم تااون موقع حتما میخونم اینارو خخخ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️نیتی رو نینی خوندم😑😂 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 🤦♀️🤦♀️🤦♀️نیتی رو نینی خوندم😑😂 قربونت برم مهربون پس اول دعا کن یه شوهر خووووب گیرم بیاد بعد دیگه مرحله بعدی
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 عزیزم ان شاالله خدا شمارو دلشاد کنه...حالا فعلا من مجردم تااون موقع حتما میخونم اینارو خخخ انشاءالله که به او نیتی که داری برسی و خدا بهترین ها رو برات بخواد🌹🌹🌹 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 قربونت برم مهربون پس اول دعا کن یه شوهر خووووب گیرم بیاد بعد دیگه مرحله بعدی خدا نکنه عزیزم😘 ،چشم حتما اگه قابل باشم ، انشاءالله که سلامت ، خوشبخت ، موفق ، عاقبت به خیر و حاجت روا باشی💗💗💗 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 ممنونم دایناسور امین...همچنین برای شما 😘😘😍❤❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
طهورررررا عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 4614 سلامت باشید ان شاالله صلوات فرستادم 7 تا لطفا خیلی برام دعا کن
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 صلوات فرستادم 7 تا لطفا خیلی برام دعا کن ممممنوووونم الهی هر چی از خدا بخوای بهت بده آمین
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 برای منم دعا کن.🌹🙏🏻 خدا صدای دعاهاتونو هر چه زودتر بشنوه ان شاالله