2777
2789
عنوان

چطور میشه 😳

486 بازدید | 29 پست

چطور ممکنه شماره ای که ذخیره نداریم بتونه وضعیت واتساپ مون رو ببینه ؟؟؟

کسی میدونه ؟؟

اصلا نمیدونم کی هست

شمارش افتاده رو بازدید کنندهای وضعیتم 

خیلی برام عجیبه😯

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیشه ی نگاه کن شاید ذخیره هستش

رفتم داخل مخاطبینم نگاه کردم نبود

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

واااا نمیشه که باید هر دو طرف شماره رو ذخیره داشته باشن

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
باید حتما شمارشو هر دو طرف شماره همو داشته باشن 

منم واسه این تعجب میکنم . من اصلا شمارشون رو نمیشناسم . داخل مخاطبینمم نگاه کردم

نمیشه  ممکن نیست اصلاً

الان که واسه من ممکن شده

شاید شمارشو داشتی حذف کردی اون قبل ازینکه تو حذفش کنی دیده

نه الان بازدید داشته

منکه شماره ای پاک نکردم

منم واسه این تعجب میکنم . من اصلا شمارشون رو نمیشناسم . داخل مخاطبینمم نگاه کردم

شاید نوع خاصی واتساپ داره 

یه جی بی  هست حتی اگه پروف هم نگاه کنه شماره اش می افته 

من جی بی دارم این قابلیت رو نداره 

الان که واسه من ممکن شده

مطمئنی آشنا نیست؟ 

یا مثلاً امروز شمارشو پاک نکردی؟

واتساپش واتساپ اصلی هست؟

یا مثلاً جی بی وات ، واتساپ بیزینس، یو واتساپ؟

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹