سلام من یک عملی داشتم ک یکم باعث بی اختیاری ادرار شده بعد الان ۳۶ هفتمه خواب بودم حس کردم لباس زیرم خیسه نمیدونم کیسه ابه یا چیز دیگ خیلی نگرانم از کجا بفهمم چی بوده
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
فکر نمیکنم درد ناک باشه شاید نوار قلب جنین رو چک کنن ببینن اوضاش چطوره و یه سونوهم بگیرن یعنی دوست من اینجوری بود بنظرم یه دکتر بری یا بخش زایمان بیمارستان بهتر از داشتن استرسه
برو دستشویی مثانتو کامل خالی کن نواربهداشتی بذار چند قدم راه برو و آهسته سرفه کن ببین مایع خارج م ...
اگ اینکار کردم خیس نشد یعنی کیسه اب نیس؟
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ با سرفه کردن نیاد یا خم میشی مثل نماز خوندن آب نمیاد پس سوراخ نشده
ممنون الان انجام میدم
احتمالا نه کلا عزیزم تشخیص نشت کیسه آب کاره ی ساده ایی نیست فقط شما میتونی با سونو و تست مایع آمین ...
ممنون شاید برم بیمارستان