2777
2789

سلام به دوستای خوبم، من همیشه از تبادل نظراتون توی نی نی سایت استفاده میکنم.

ولی الان عضو شدم که سوال بپرسم.

من پریودام منظم نیست گاهی ۴۲ روزست دوره هام و معمولا دو سه روز لک دارم و بعد پریود میشم. الان ۳۸ دورم هست، چهارشنبه و پنجشنبه لکه بینی قهوه ای داشتم و جمعه در حدی بود که فقط ببخشید میرفتم دستشویی یه قطره میریخت و امروز قطع شده.

خانمای با تجربه تو این زمینه به نظرتون ممکنه لانه گزینی باشه؟ و اینکه دیروز صبح بی بی چکم منفی بود.

لک لانه گزینی خیلی کمه

در هر صورت چند روز صبر کنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم متاسفانه تجربه ندارم ولی مامانم یه نوار بهداشتی ازش خون اومده قطع شده

منم دقیقا اینجوری بودم در حدی که فقط رویه لباس زیرم کثیف شده بود اونم کمرنگ دو روز در این حد روز سوم لک

عزیزم لک لانه گزینی خون آبه ی قهوه ای رنگه . خون خالص نیست، اگه خون بود بعید میدونم لک لانه گزینی باشه ، باید یه حالت قهوه ای مانند باشه. و اینکه اگه از تایم معمول پریودت گذشته باشه، بی بی چک درست نشون میده ولی اگه حتی یک روز هم از تایم پریودت نگذشته باشه بی بی چم منفی نشون میده. همیشه وقتی شک میکنی بلافاصله برو ازمایش خون، خودتو توی توهم نگه ندار

عزیزم لک لانه گزینی خون آبه ی قهوه ای رنگه . خون خالص نیست، اگه خون بود بعید میدونم لک لانه گزینی با ...

لک قهوه ای بود اونم کمرنگ اصلا قرمز نبود. پریودم نامنظمه نمیدونم موعدمو. فقط میخوام بدونم چند روز بعد لک بی بی مثبت میشه

من جات باشم همین فردا میرم ازمایش

جای خونم حتی عصرها هم آزمایش میگیرن تا2ساعت بعد جواب میدن

از بلاتکلیفی درمیای

ان شاالله هرچی میخوای خدابهت بده

میشه برای سلامتی امام زمان مهربونمون یه صلوات بفرستی ❤️