2777
2789

براتون کد تخفیف توپ آوردم😍

فک کنم از ۱۲ تا ۱۴ مرداد باشه

اگه خریدتون بالای ۱۰۰ هزار تومن باشه با این کد تخفیف ۳۰ هزار تومن تخفیف میگیرین

DKAVAGAMES30

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
از کجا اوردی دوست من؟

توضیحش سخته😁😄

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیحش سخته😁😄

یه کوچولوشو بگو.قصد خرید بالای ۲۰۰ داشتم

و اینکه یه سوال هم دارم درموردش میخواستم تاپیک بزنم

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
یه کوچولوشو بگو.قصد خرید بالای ۲۰۰ داشتم و اینکه یه سوال هم دارم درموردش میخواستم تاپیک بزنم

تو نمیتونی پیدا کنی عزیزم

این کد دیجی کالا برای تبلیغ به مخاطبای یه بازی داده

یعنی الان کار نمیکنه؟

مطمئن نیستم فکر کنم از فرداست 

تو نمیتونی پیدا کنی عزیزم این کد دیجی کالا برای تبلیغ به مخاطبای یه بازی داده

اها

خودت کار کردی با دیجی کالا؟

من از قسمت سوپر مارکتش بار اول خرید کزدم.مامور خود دیجی اومد.بهم گفت لطفا ۵ امتیاز بهمون بده.دوس دارم امتیاز بدم نمیدونم از کجا.فقط خود محصول امتیازبندی داره.منظورش همون بوده؟

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
اها خودت کار کردی با دیجی کالا؟ من از قسمت سوپر مارکتش بار اول خرید کزدم.مامور خود دیجی اومد.بهم گ ...

اره عزیزم همون منظورش بود

برای هر محصول باید جداگانه امتیاز بزاری