2777
2789

دوستان تا حالا براتون پیش اومده یکی سخت به کمک‌شما نیاز داشته و خودشم مدام اینو بخواد بعد شما اونکه از دستتون بیاد راهنماییش کنید اما اون نتونه خوب حرفاتونو عملی کنه و بدتر خرابتر بشه !؟ 

دوست من داشت با نامزدش به هم میزد و من میدونستم که فقط بخاطر گیر دادنها و پر حرفیاش که نامزدش داره میره ولی در عمل پسره دوسش داشت 

من بارها گفتم انقدر حرف نزن پیشنهاد نده گریه و ناله و... نکن اما اون میگفت نمیتونم و باز بیشتر گریه و التماس و..‌ کرد تا پسره کلا رفت😔

حالا اون واضح نمیگه ولی از حرفاش معلومه فکر میکنه من کاراشو خرابتر کردم و میگه با این نسخه از همون سلام و صب بخیر شب بخیر هم محروم شدم البته شوهرمم گفت تو روابط مردم دخالت نکن ولی من قصدم‌کمک بود

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

شما تجربه ی خودتو میگی

شنونده باید عاقل باشه و خوب و بد رو تشخیص بده

مقصر نیستی ناراحت نباش

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت راست گفته  باید با مشاور حرف میزد

اخه من خیلی کتاب روانشناسی خوندم و قشنگ میدونستم مشکل چیه ! اون وبی عمل نکرد . نمیدونم میدونه چون خودش عمل نکرده اینجوری شده یا واقعا فک میکنه تقصیر منه

من دوستم میخواست ازدواج کنه پسر من میشناختم ازم من نظر خواست گفتم تا جایی من میدونم اعتیاد داره ازدواج نکن...کلی براش حرف زدن

همه گذاشت دست خانواه پسر ...رابطع ما بد شد بماند

بعد دوسال بخاطر اعتیاد پسر طلاق گرفت

بعد برگشته بود به همه گفته بود از من تحقیق کرده با اطمینان نگفتم معتاده اگه میگفتم ازداواج نمیکرد

شما تجربه ی خودتو میگی شنونده باید عاقل باشه و خوب و بد رو تشخیص بده مقصر نیستی ناراحت نباش

من همش گفتم انقدر گیر نده ولی اون گفته بود تو یا بمون یا برو اونم گذاشت کلا رفت حالا میگه من از همون یزره محروم شدم من نمیدونم واقعا یادش نیست من چقدر گفتم نکن 

من دوستم میخواست ازدواج کنه پسر من میشناختم ازم من نظر خواست گفتم تا جایی من میدونم اعتیاد داره ازدو ...

عجب ... راس میگفت شوعرم نباید کمک‌میکردم

من همش گفتم انقدر گیر نده ولی اون گفته بود تو یا بمون یا برو اونم گذاشت کلا رفت حالا میگه من از همون ...

الان شرایط خوبی نداره و فقط دنبال دلیل میگرده عزیزم 

به دل نگیر

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الان شرایط خوبی نداره و فقط دنبال دلیل میگرده عزیزم  به دل نگیر

به دل به خدا نگرفتم‌اون داره خودشو میکشه من عذاب وجدان گرفتم نمیدونم واقعا من اگر کمکش نمیکردم چی میشد خیلییییی حالش خرابه فقط گریه میکنه

مردم یه جوری همیشه طلبکارن که تو هرچی نظر میخوان بهتره ادم بگه نمیدونم خوت میدونی نظری ندارم. وگرنه ...

راست میگی من حتی یبار که رابطه را درست کردم بهش گفتم دیگه اینجور نکن من همیشه معجزه بلد نیستم ... ولی

دوست عزیز هر زندگی نسخه مخصوص خودشو داره.. لطفا واسه هم نسخه ننویسیم بزارین متخصص اینکارو انجام بده. ...

من واسه کسی نسخه ننوشتم اون هر روز به من میگفت من چکار کنم ؟،منم میگفتم سر به سرش نزار گیر نده بزار به حال خود باشه ولی اون بیشتررررر گیر میداد 

نمیدونم به نظرت واقعا تقصیر منه؟

من واسه کسی نسخه ننوشتم اون هر روز به من میگفت من چکار کنم ؟،منم میگفتم سر به سرش نزار گیر نده بزار ...

عزیزم حرف من اینه که وقتی میومد بهت چیزی میگفت توهم بهش میگفتی بره پیش مشاور بهتر راهنمتییش میکنه حتی براش اطلاعات چندتا مشاورو میگرفتیو میگفتی بره پیششون چون تو این زمونه به هیچ کس نمیشه خوبی کرد حتی از سر دلسوزی حتی اگه واقعا راه درستو بدونی بازم نمیتونی به کسی بگی چون توش یه ایرادی پیدا میکننو آدمو مقصر میدونن.. شما دوستانه و خواهرانه بهش راه حل نشون دادین ولی ظاهرا با توضیحات شما اون خانم بلد نبود که چیکار کنه و چجوری زندگیشو حفظ کنه.. حالا خودتو ناراحت نکن فکرتم درگیر نکن تو نیتت خیر بود🌹❤

عجب ... راس میگفت شوعرم نباید کمک‌میکردم

من میدونی مشکل چی بود قبل ازدواج خودم گفتم پسر خوب نیست اون حرفا زد بخاطر حسادت چشم دنبال پسر ..‌بعد اون تو دوران طلاق بود منم داشتم ازدواج میکردم. 

کلا یه دردسری شد برامون

واقعا ادم نمیدونه چطور دیگه به کسی کمک کنی