2777
2789

چندروز پیش خودم پروفایل این خانمو نگاه کردم  تو واتساپ تاپیکشم هست 

دخترم داشته با گوشیم بازی میکرده احتمالا این اسمش اولا بود یه پیام چرت و پرت رفته بود (دوتا نقطه و یه ب ج)

بهم پیام داد سلام منظورتون چی بوده منم براش نوشتم ببخشید احتمالا دخترم اشتباه پیام فرستاده

برام نوشت:

من کری به کار زندگیتون ندارم با اینکه خیلی برام سخت بود که از همسرت جدا بشم ولی چون بهم دروغ گفته بود که مجرده پامو از زندگیش کشیدم بیرون

چون دیدم با شخصیتی و واقعا نمیخواستم زندگیتون خراب بشه

اما اگه شوهرتون به این کاراش ادامه بده عواقبش با خودشه

گفتم چه کاری ؟

نوشته یه وام گرفته بودم برای وسایل خونم شوهرت قسطاشو میداده حالا دوماهه دیرکرد خورده من به امید اون این وامو گرفتم والا خودم نمیتونم پرداخت کنم و اون باید تاوان دروغایی که به من گفته رو پس بده من بخشیدم اما ازین پول نمیگذرم

حالا شوهرت منو از همه جا بلاک کرده و جواب نمیده

من پیاماشو برای شوهرم فرستادم و برای شوهرم نوشتم فقط میتونم بگم خاک بر سرت

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خونش اتیش بگیره کل وسایلی که با پول حق تو و بچت گرفته داخل خونه جزغاله بشه زنک 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

شوهرتون چی گفت

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

ببخشید 

منم تو دلم به شوهرت گفتم خاکتوسرت 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.