my_life_your_life مدیر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 عنوان آشنایی با عزیزان نی نی سایتی 🌻 | مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 64 پست سلام خانمای عزیز امروز اولین روز ثبت نام من در نی نی سایت هستش و مایلم این تاپیک رو برای تگ کردن دوستانی که تازه عضو هستند قرار بدیم و هرکسی تازه عضو شده رو به این تاپیک دعوت کنیم و باهم آشنا بشیم 🙂سلام 🤝 ، حال و احوالتون چطوره ؟ متولد ۱۳۳۱ هستم 1399/05/11 | 12:17 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 سلام عزیزم مرسی از اطلاعات جامع و کاملت باید چیکار میکردم از دار دنیا یه دختر دارم اون ... بله درسته خیلی هم کارخوبی انجام دادید میتونید اطلاعات و تجربه های زیاد و حتی خاطرات قشنگی رو توی تبادل ها به اشتراک بذارید من متولد ۶۲ هستممادرم متولد ۳۸ و مدیر بازنشسته من و برادرم سالهاست که ازش دور هستیم شرایطش مثل شماست من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 😂 بیخیال بابا🥰 عشق دنیا رو بکن من تاریخ ادبیات دانشگاه و ۰ شدم😂 ای ول دمت گرررم دارم بیخیالی پیشه میکنم و پشت دستمو داغ میکنم دیگ ب یه پسر رو بدم سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
my_life_your_life مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 بله درسته خیلی هم کارخوبی انجام دادید میتونید اطلاعات و تجربه های زیاد و حتی خاطرات قش ... بسیار هم عالی بله حتما اگر قابل بدونید خاطرات زیادی دارم از زمان های گذشته انشاء الله مادرتون سلامت باشن متولد ۱۳۳۱ هستم
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12769 ای ول دمت گرررم دارم بیخیالی پیشه میکنم و پشت دستمو داغ میکنم دیگ ب یه پسر رو بدم&nb ... افرینپسر مردم باید بیاد منت کشی🤗😂 عاشق پیشه بازی Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
my_life_your_life مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 دوستان عزیزم یک عکس برای پروفایلم گزاشتم اما گزارش داد باید تایید بشه آیا این حالت برای شماهم اتفاق افتاد ؟ یاشاید به خاطر کهولت سنم ؟! متولد ۱۳۳۱ هستم
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 افرین پسر مردم باید بیاد منت کشی🤗😂 عاشق پیشه بازی اره خودش کشید کنار ولی خدایی مودبانه بود منم گفتم بیخیال بشینم درس بخونم😂😂😂 سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12769 اره خودش کشید کنار ولی خدایی مودبانه بود منم گفتم بیخیال بشینم درس بخونم😂😂😂 قربون عقلت♥️ Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27920 ببخشید یعنی فوق تخصص عمومی؟ بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بانوی،ایران عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 3478 دوستان عزیزم یک عکس برای پروفایلم گزاشتم اما گزارش داد باید تایید بشه آیا این حالت برای شماهم ... اولا شما عزیز دلی، کهولت سن کجا بود.😍🌷بله تایید عکس برای همه کاربرها هست. 💚☁️وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
my_life_your_life مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 چقد حس خوبی بهتون دارم مرسی عزیزم 🌻💜 متولد ۱۳۳۱ هستم
منصورههههههه عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2089 مادر من همسن شماس حوصله هیچیو نداره. خوش بحالتون 💓ی دختر دارم شاه نداره💓
my_life_your_life مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 مادر من همسن شماس حوصله هیچیو نداره. خوش بحالتون انشاء الله سلامت باشه متولد ۱۳۳۱ هستم
منصورههههههه عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2089 انشاء الله سلامت باشه ممنونم همچنین شما 💓ی دختر دارم شاه نداره💓