2777
2789
عنوان

سه روز لکه بینی و تماااااام

134 بازدید | 20 پست

دوستان من ماه پیش آی یو آی ناموفق داشتم این ماه دکترم گفت استراحت کن فقط بهم قرص دوفاستون داد از شب ۲۰ به بعد بخورم .اقدام هم داشتم ازروز موعدم دقیقا سه روز لکه بینی داشتم لکه قهوه ای و تمام شد کلا ۱۰ تا قطره نشد بی بی هم زدم منفی بود یه بار روز موعد پریودم یه بارم چهار روز بعد

امروز میرم دکتر ولی میخوام ببینم کسی این مدلی بوده خطرناک نباشه

شرایط شما رو نمیدونم ولی من تو بارداریم خیلی خونریزی داشتم خون قهوه ای و تیره دکتر میگفت این خون مانده س ربطی به جنین و سقط و اینا نداره یه بار تو ماه دوم از بس خون اومد فک کردم اصلا باردار نبودم و اشتباه کردم اینم پریودمه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط شما رو نمیدونم ولی من تو بارداریم خیلی خونریزی داشتم خون قهوه ای و تیره دکتر میگفت این خون مان ...

منم همينم

دوماه اول كه پريود شدم

هفته قبل هم عين پريود خونريزي داشتم

سونو شدم، گفتن هماتوم هست

فعلا استراحت و امپول دارم

بچتون صحيح و سالم ان شاالله؟

شرایط شما رو نمیدونم ولی من تو بارداریم خیلی خونریزی داشتم خون قهوه ای و تیره دکتر میگفت این خون مان ...

بی بی هم روز موعدم هم چهار روز بعد زدم منفی بود به غیر بارداری ممکنه علتش چی باشه

[QUOTE=148616845]منم همينم دوماه اول كه پريود شدم هفته قبل هم عين پريود خونريزي داشتم سونو شدم، گفتن هماتوم هست ف ...[/QUOTE

بله عزیزم الان6 سالش داره میشه

تا حدود5 ماهگی لک که داشتم اکثر روزا چن باری ام خونریزی زیاد]

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بی بی هم روز موعدم هم چهار روز بعد زدم منفی بود به غیر بارداری ممکنه علتش چی باشه

بی بی چک که خطا زیاد داره انشالله بهترین ها برات اتفاق میوفته

خدا حفظش كنه  من كه عمرم نصف شده     براي شما علتش مشخص نشد؟

نه همه چیز طبیعی بود دکتر جتی نگفت استراحت کن ولی خودم دیگه میدونستم وقتایی که کار زیاد میکردم خون میومد