2777
2789

تا چه مدت ویتامین و اسید فولیک خوردید و چه مدت بعدش اقدام کردید

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیک اسید ۳ ماه قبلش

ویتامین دی هفته ی بار 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ممنونم

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

من رفتم دکتر گفتم میخوام شش ماه دیگه اقدام کنم بهم اسیدفولیک داد گفت هرروز بخور...بعدش شش ماه اومد ولی بنا به دلایلی اقداممونو هر ماه عقب مینداختیم...تا اینکه بعد دوسال اقدام کردیم...ینی دوسال اسید فولیک خوردم🙈

من رفتم دکتر گفتم میخوام شش ماه دیگه اقدام کنم بهم اسیدفولیک داد گفت هرروز بخور...بعدش شش ماه اومد و ...

مشکلی نداشت؟

مشکلی نداشت؟

نه گلم اسیدفولیک برای کم خون هام فک کنم تجویز بشه و مصرفش مشکلی نداره...چون یه بار دور از جونت سقط داشتم بخاطر خونریزیهام دکتر گفت اسیدفولیک بخور...فک کنم مثل قرص آهن باشه

منم یک سال فولیک اسید خوردم 

مشکلی داشتید یا نه همین طور مصرف کردید

مشکلی داشتید یا نه همین طور مصرف کردید

نه عزیزم نه ماهی بود اقدام کزده بودیم ب بارداری و همش توی این یکسال فولیک و ویتامین میخوردم ولی متاسفانه نشد و بعد از نه ماه خدا بهمون نی نی داده

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍