2777
2789
عنوان

باسلیقه ها نظر بدین لطفا" 🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 59 پست
🤩خیلی خوبه آره پنج ساله با کسی دوستم سه سال دیگ مونده که بهم برسیم 😊🦄 مامانم و خانوادش خبر دارن ...

ایشاله اگه به صلاحته .خیلی خوب بررسی کن عزیزم. صحبت ازدواجه. کنفرانس های دکتر هلاکویی رو گوش کن ایشاله که یه رابطه ی قوی و سالم رو شروع کنی. چون ۱۴ سالگی هم شروع کردی ارتباطت رو باهاش خیلی زود بوده. چقد زودین خانوادگیی   زود عاقل میشین. من ۱۴ سالگی یه نادونه به تمام معنا بودم  . خیلی مراقب خودت باش. ایشاله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد.   

ایشاله اگه به صلاحته .خیلی خوب بررسی کن عزیزم. صحبت ازدواجه. کنفرانس های دکتر هلاکویی رو گوش کن ایشا ...

ممنون از دعات عزیزم 💙

وای 😂😂😂😂😂🦄

آره زود بود اما میگن که پیشونی کجا میشونی 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از دعات عزیزم 💙 وای 😂😂😂😂😂🦄 آره زود بود اما میگن که پیشونی کجا میشونی 

بله ولی کلشو نده دست پیشونییی   ایشاله خوشبخت بشی   منم دختر قد تو میخوام ☹ بگیم بخندیم   

وای راست میگی قربونتتتتتتت         گفتم الان همه میگن چه اعتماد به نفسی دا ...

خداقوتت بده.کارات هم به زودی انشالله تموم میشه مطمعنم  خونه ی قشنگ وجدید میچینی از اینکه دنبال تنوع دادن هستی معلوم خوش سلیقه ای😍😍🌹

خداقوتت بده.کارات هم به زودی انشالله تموم میشه مطمعنم  خونه ی قشنگ وجدید میچینی از اینکه دنبال ...

فدات بشم. مرسی. نظر لطفته. میگما وکیل نیستی احیانا" خواهر؟ تاپیک اخرمو بخون   

😊نه وکیل نیستم... ولی واای عجب صاحب خونه ای    

اره بی شخصیت. کاش خونه ی درست و حسابی داشت. خونه اش افتصاح فقط ظاهر رو درست کرده بود. به خدا اندازه ۱ و نیم فقط دو روز اول بهمون خسارت زد ما هیچی نگفتیم بهش   سه تومن اجاره بده سرتاریخ هر ماه. هیچ مزاحمتی براش نداشته باش. بعد اینطوری کنه. امیدوارم تاوانشو بده. حالا شوهرم زنگ زده یه وکیل گفته بسپر به حضرت عباس. گفتم این وکیله یا اخوند؟؟؟ کلا" کار وکالت رو برد زیر سوال   

اره بی شخصیت. کاش خونه ی درست و حسابی داشت. خونه اش افتصاح فقط ظاهر رو درست کرده بود. به خدا اندازه ...

🤨وا این دیگه چه وکیلی بوده!!اینطور صاحب خونه ها باید یه مستاجر شر وبدقول گیرشون بیادکه هم سرماه نده اجاره شون روودنبال شر بگرده.والا من دیدم مستاجرایی رو که خونه سالم میدن دستشون بعدکه میخوان برن تموم شیر ولامپ وهمه رو بازمیکنن میبرن ضرر به صاحب خوبه میزنن..حالا شما نداشته زدین سرماه هم دادین دیگه چشه

🤨وا این دیگه چه وکیلی بوده!!اینطور صاحب خونه ها باید یه مستاجر شر وبدقول گیرشون بیادکه هم سرماه نده ...

دزده میدونی. تو ذاتشه. ادم وقیح و بیشعوریه. روزیکه رفتیم خونه روتحویلش بدیم من خودم خونه تمیز کردم طی کشیدم و دستمال کشیدم قرنیزا و لب پنجره و اینا رو اشپزخونا رو شستم و دستمال کشیدم کابینتا رو خاک نباشه. اومد تو کفشاشو دم در درآورد. گفت چقدر تمیزه خونه!!! بعد اومده دور پنجره شکستهه رو دود گرفته بود اومده میگه اون اتاق کثیفه. گفتم برای اینکه پنجره اش شکسته برگشته میگا تو زن زندگی نیستی!!! انقد وقیحه. بعد میگیم کمدا رو رنگ کردیم این کار و کردیم اون کارو کردیم میگه واسه زندگی خودتون کردین واسه طرفشویی و لباسشویی شیر گداشتیم نداشت. با چه بدبختی و کثافت کاری. واسه اشپزخونه با بدبختی چوب پردا زدیم چون زیر پنجره کابینت بود نمیشد چوب نردبون گداشت. شوهرم واسه اینکه نره بالای کابینت با سختی یه پاتو بذار لب پنجره یه پات رو نردبون چوب پرده زد.. بعد خوته اش رنگ روغن بود ما اومدیم خودمون شستیم چون تمیز نبود. تو کمدا رو نقاشی کردیم با هزینه خودمون. پریزاش که خراب بود شوهرم خودش درست کرد. اونوقت انقد وقیحهههه یعنی کم نشده از خونه اش که اضافه هم شده. باورت نمیشه انقدر حرصمو درآورده ۲۰ بار تو روز میگم خدا لعنتتت کنه فلانی   

دزده میدونی. تو ذاتشه. ادم وقیح و بیشعوریه. روزیکه رفتیم خونه روتحویلش بدیم من خودم خونه تمیز کردم ط ...

ادم خیلی بدیه...امیدوارم دیگه از این جور ادما سر راهتون پیدا نشن.ولش کن خواهر سخته میدونم ولی سعی کن فکرش رو نکن اعصابت میریزه بهم انشالله که اونم بالاخره نتیجه ی این کارش رو میبینهویه مستاجر خیلی بد گیرش بیاد.وانشالله مادوتاهم خونه دار بشیم بهترین خونه ها..

ادم خیلی بدیه...امیدوارم دیگه از این جور ادما سر راهتون پیدا نشن.ولش کن خواهر سخته میدونم ولی سعی کن ...

مرسی عزیزم ایشاله واقعا" این ادما باید یکی مثه خودشون سر راهشون قرار بگیرن. خدا لعنتش کنه. حالا شاید شکایت گردیم. دعا کن پولمون برگرده. شوهرم خیلی پولش حلاله تو گلوشون گیر میکنه     

امیدوارم دو تا خونه ی دلباز پرنور فول امکانات با تراس کاربردی کم واحد بهترین نقطه ی شهر بخریم 🤗🤗🤗🤗😜😜😜

مرسی عزیزم ایشاله واقعا" این ادما باید یکی مثه خودشون سر راهشون قرار بگیرن. خدا لعنتش کنه. حالا شاید ...

من دعا میکنم که پولتون برگرده 🤲🤲

اره 😃😃بهترین خونه ها رو میخریم خواهر خدا بزرگه☺

من دعا میکنم که پولتون برگرده 🤲🤲 اره 😃😃بهترین خونه ها رو میخریم خواهر خدا بزرگه☺

مرسی عزیزم. با یه وکیل مشورت کردیم گفت حق با شماست شکایت کنید خسارتم ازش بگیرین. ببین چی میشه.

آره حتما" چرا که نه