سلام. ما تازه اومدیم خونه ی جدیدمون. پرده ام حریره. زیر پرده ایش جدا بود قبلا"، دوختم بهم. کناره هاش هم مخمله. که بلنده و رو زمین میتونه دکور بشه. حالا میخوام کناره های مخمل رو کوتاه کنم قد پرده حریر. با اضافه هاشم کوسن و رومیزی بدوزم. نظرتون چیه؟ عکس پرده مون رو میذارم. نطرتون رو بگیر که کوتاه کنم یا نه؟ یه نطرسنجی میخوام بکنم. مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون موقع اوضاع فرق داشت الان باید با چشم باز اقدام کنی پس فردا بچه اینده میخواد باید به فکرش ...
نه دیگه تو اقدامیم الان. اره نزدیک باشه سنا خوبه. ولی مامانت بنده خدا جوونیش یکی بغلش بوده همش. الان ببر بگردونش. من هنوزم بعضی وقتا میگم آخه خوب نگشتم دورامو نزدم هنوز
ایشاالله که یه بچه سالم و خوشگل نصیبت میشه🤩🦄 الانم نمیتونه بگرده عزیزم ۳ تا کوچیک تر از من هس😂😂 ...
مرسی عزیزم از دعای قشنگت. چه مادرزن جوونی بشه مامانت. همتون سلامت باشین. سخت بوده ولی خب کیفشم برده کاراشو کرده الان ده سال دیگه راحتتتت من هنوز حس عروس بودن دارم