2777
2789
عنوان

باسلیقه ها نظر بدین لطفا" 🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 59 پست
زیاد. خاله پیرزنم     ۳۶

اوووووو 😁🦄👌من ۱۹ 

مادرم ۳۵ هستن 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته😁🦄

ادوست عزیز 🤭🤭بگو ۱۵ سانت بلندتر خوبه؟ فوقش اگه دیدم زیادی بلنده از سوراخای پایین نوار پرده آویزون میکنم جای دیگه رفتم بلندتر بود از سوراخای بالا   

ادوست عزیز 🤭🤭بگو ۱۵ سانت بلندتر خوبه؟ فوقش اگه دیدم زیادی بلنده از سوراخای پایین نوار پرده آویزون ...

اره ۱۰ الی ۱۵ به نظرم شبیع عکسی که دادی میشه

۱۰ بهتره بازم میخوای برای محکمی کار ۱۵ بگیر زیاد شد ی کاری کن کوتاه شه باز امل کوتاه شه دیگ بلند نمیشع😅🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
مامانتم از من کوچیکتره     اقا نگوووو او من دوستای صمیمی ۱۰ سال کوچیکتر از خودم دارم. ...

آره بابا اوج جوونیته🤩🤩🦄

لذت ببر 

آره بابا اوج جوونیته🤩🤩🦄 لذت ببر 

مامانت چقد زود تو رو آورده. فاصله سنیتون ۱۶ ساله. ۱۵ یعنی حامله شدن 😜من هنوز بچه ندارم. ۲۵ ازدواج کردم. البته تنبل بودیم دوتاییمون 

مامانت چقد زود تو رو آورده. فاصله سنیتون ۱۶ ساله. ۱۵ یعنی حامله شدن 😜من هنوز بچه ندارم. ۲۵ ازدواج ک ...

آره عزیزم ۱۴ ازدواج کرده 

فاصله کم باشه بهتره همه فک میکنن خواهریم 😁🦄

مامانت چقد زود تو رو آورده. فاصله سنیتون ۱۶ ساله. ۱۵ یعنی حامله شدن 😜من هنوز بچه ندارم. ۲۵ ازدواج ک ...

اون موقع اوضاع فرق داشت الان باید با چشم باز اقدام کنی 

پس فردا بچه اینده میخواد باید به فکرش بود سعی کن تا به یه حدی از ارامش از لحاظ مالی و ذهنی برسی بعد اقدام کن اما زیادم طول بدی زندگی یکنواخت میشه😁🦄

اون موقع اوضاع فرق داشت الان باید با چشم باز اقدام کنی  پس فردا بچه اینده میخواد باید به فکرش ...

نه دیگه تو اقدامیم الان. اره نزدیک باشه سنا خوبه. ولی مامانت بنده خدا جوونیش یکی بغلش بوده همش.   الان ببر بگردونش. من هنوزم بعضی وقتا میگم آخه خوب نگشتم دورامو نزدم هنوز   

نه دیگه تو اقدامیم الان. اره نزدیک باشه سنا خوبه. ولی مامانت بنده خدا جوونیش یکی بغلش بوده همش. &nb ...

ایشاالله که یه بچه سالم و خوشگل نصیبت میشه🤩🦄

الانم نمیتونه بگرده عزیزم ۳ تا کوچیک تر از من هس😂😂😂

ایشاالله که یه بچه سالم و خوشگل نصیبت میشه🤩🦄 الانم نمیتونه بگرده عزیزم ۳ تا کوچیک تر از من هس😂😂 ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت.   چه مادرزن جوونی بشه مامانت.   همتون سلامت باشین. سخت بوده ولی خب کیفشم برده کاراشو کرده الان ده  سال دیگه راحتتتت   من هنوز حس عروس بودن دارم   

مرسی عزیزم از دعای قشنگت.   چه مادرزن جوونی بشه مامانت.   همتون سلامت باشین. سخت بوده ...

فدات عزیزم

اره دیگ تا سه سال دیگ‌داماد دار میشه😂🦄

ممنون🤩

آره ولی خانواده پرجمعیت خوبه 

مخصوصا واسه بچه ها عالیه

فدات عزیزم اره دیگ تا سه سال دیگ‌داماد دار میشه😂🦄 ممنون🤩 آره ولی خانواده پرجمعیت خوبه  م ...

اره ما خودمون ۶ تا بچه ایم.     

چه دقیق گفتی ۳ سال. نکنه خبریه بلا؟   

اره ما خودمون ۶ تا بچه ایم.       چه دقیق گفتی ۳ سال. نکنه خبریه بلا؟   &nb ...

🤩خیلی خوبه

آره پنج ساله با کسی دوستم سه سال دیگ مونده که بهم برسیم 😊🦄

مامانم و خانوادش خبر دارن از رابطمون برام دعا کن🤩