2777
2789
عنوان

باسلیقه ها نظر بدین لطفا" 🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 59 پست
چرا من هر چي ميگم همه ميخندن؟اونشب مهمون داشتم دوست شوهرم با خانومش و مادرشوهرم اينا هرچي حرف ميزدم ...

😂دیگه اینم پوئن مثبته دیگه ... واقعا بعضیا این شکلین منم دیدم که هر حرفی میزنن میخندن و براشون جالبه🤩🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هر جور که خودت خوشت میاد مهم اینه به دلت بچسبه 🤩🦄

خودم خوشم میاد یکم مخمل گیرم بیاد کوسن بدوزم   

یه نظر دیگه هم میخوام. این تمرینای روبان دوزیمه. دوست داشتم تمرینی انجام دادم یکم. به نطرتون خوبه رو یکی دوتا از کوسن هام هم بدوزم؟ قشنگ میشه؟ 

البته این تمرین گل های مختلفه ها. رو کوسن یه طرح میندازم و میدوزم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم خوشم میاد یکم مخمل گیرم بیاد کوسن بدوزم     یه نظر دیگه هم میخوام. این تمرینای ر ...

عزیزمممم اینا خیلی قشنگههه افرین 🤩🤩🤩

بستگی به خونت داره اگه خونت وسایل شیک و ساده ای داره از اینا رو کوسن مبلت صرف نظر کنی بهتره

ولی اگه خونه شاد و پر رنگ و لعابی داری خوب میشه 😊🦄

و چون ۷ ساله پرده رو داری ایده جالبیه 

چن سالم کوتاه استفاده کن و بعد یکی دیگ بخر ایشالله🤩🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
عزیزمممم اینا خیلی قشنگههه افرین 🤩🤩🤩 بستگی به خونت داره اگه خونت وسایل شیک و ساده ای داره از این ...

مرسی. چشمات قشنگه   

اتفاقا" چون ساده میشه میخوام یکی دوتا کوسن رو روبان دوزی کنم یکم روح بگیره خونه. طرح شلوغ نمیزنم طرح خلوت. موقعی که اینا رو خریدم خیلی هزینه کردم. هنوز هر کی میاد خونمون خوشش میاد از پرده حریر پولک دوزیه تو عکس معلوم نیست. اهل عوض کردن وسایل نیستم‌ . تا وقتی خوشم بیاد هر کی هر چی بگه تاثیری روم نداره. مامانم صداش درمیاد گاهی  

مرسی. چشمات قشنگه     اتفاقا" چون ساده میشه میخوام یکی دوتا کوسن رو روبان دوزی کنم یکم ر ...

🤩مرسی

اره طرح ساده و رنگی که یکم تضاد کوسن باشه مثلا اگه کوسن قهوه ایه کرمی بزنی خوب در میاد

همین درسته مثل مادر من هستید😊🦄

🤩مرسی اره طرح ساده و رنگی که یکم تضاد کوسن باشه مثلا اگه کوسن قهوه ایه کرمی بزنی خوب در میاد همین ...

خدا حفظشون کنه. همین یه خاصیت خوب رو دارم. البته شوهرم اهل قرتی بازیه. میگه اصلا" تنوع نمیدی. ولی ته دلش فک کنم با این قیمتای الان خیلیم راضیه   

خدا حفظشون کنه. همین یه خاصیت خوب رو دارم. البته شوهرم اهل قرتی بازیه. میگه اصلا" تنوع نمیدی. ولی ته ...

ممنون 

اره بابا 😂😂😂😂🦄

نه بلند شیکتره   مال من بلنده

عزیزم شما عکس پرده تو گذاشته بودی؟ برای من از مال شما بلندتره. بعد میدونی چرا همچین تصمیمی گرفتم؟ چون مبل من راحتیه استیل دوست ندارم راحت دوست دارم. کوتاه به نطرم بیشتر همخونی داره. نه؟  

سلام. اره خوبیم مرسی، تو خوبی؟      راجع به روبان دوزی هم نظر بده دوستم     ...

ممنون عزیزم منم خوبم؟ندیدمت چند روز تو سایت دلم تنگ شده بود😉😉😉چه دوست هنرمندی پیداکردم افرین👌👌اره خوب میشه روبان دوزی کنی فقط یه طرح خوشکل وساده بزن روش با رنگهایی که نزدیک به روکشش باشه

این اسبه چی میگه ته همه پیامات؟ 🤣🤣

دوسش دارم با مزس 😁🦄

ممنون عزیزم منم خوبم؟ندیدمت چند روز تو سایت دلم تنگ شده بود😉😉😉چه دوست هنرمندی پیداکردم افرین👌👌ا ...

وای راست میگی قربونتتتتتتت       

گفتم الان همه میگن چه اعتماد به نفسی داره با اون گل های کج و کوله   

مشغول اثاث کشی و مرتب کردن خونه بودم. اوضاع خونه رو ببینی گریه ات میگیره به حالم   طرح ساده میخواستم بزنم ولی با گل قرمز و سفید   الان ارتفاع سقف رو گرفتم ۲۸۰ بود. به نظرت ۲۰ سانت بلندتر بذارم بمونه یا ۱۰ سانت که مثه عکس بشه؟   یه وقت اگه جابه جا هم شدم کوتاه ناجور نشه. تا الان این خونه سقفش از سه تا خونه ی قبلی که بودیم بلندتره. قبلیا حریره مماس زمین بود اینجا ۶-۷ سانت بالاتر از کفه.