2777
2789
عنوان

جنسیت اشتباه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4073 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من ان تی گفت پسره  ولی انومالی ۱۸ هفته و ۲۷ هفته گفت صد در صد دختره

من حالا نرفتم سونو والا میگن ان تی احتمال اشتباه هست من اصلن حالت تهوع نداشتم اوایلم غذا نمیخوردم الان دیگ همه چی میخورم ولی خب بدن بابدن فرق داره

من حالا نرفتم سونو والا میگن ان تی احتمال اشتباه هست من اصلن حالت تهوع نداشتم اوایلم غذا نمیخوردم ال ...

چرا عزیزم ان تی باید بری چه دل بزرگی داری همش جنسیت نیس یه عالمه مشکلای ریز و درشت

عزیزم من ماما هستم!!! الان و در سال ۲۰۲۰ ما فقط برای تعیین جنسیت دو راه داریم و اونم یکیش سونو هست و ...

بااجازه استارتر ،خانم مامای عزیز یه سوال داشتم من ۳۶ هفته و۳روزم هست ،اگه توهفته ی آینده سزارین بشم یعنی ۳۷ هفته و ۳روز بچه کامله مشکلی براش پیش نمیاد؟

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
بااجازه استارتر ،خانم مامای عزیز یه سوال داشتم من ۳۶ هفته و۳روزم هست ،اگه توهفته ی آینده سزارین بشم ...

بچه کامله ولی درصورتی که مشکل خاصی وجود نداره بهتره بعد از ۳۸ هفته حاملگی ختم داده بشه، حتی بعد از ۳۹

بچه کامله ولی درصورتی که مشکل خاصی وجود نداره بهتره بعد از ۳۸ هفته حاملگی ختم داده بشه، حتی بعد از ۳ ...

ممنون🙏

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88