2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من باش😋🖖

یا مثل من 

فرقی نمیگنه   

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

الانم خاصی ، کسی که ساعت ۴:۳۰ صبح به این فکر میکنه چجوری خاص باشه خودش خاصه😁😁🖐🖐

شوخی کردم ها خودمم بیدارم ناراحت نشی

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

پیج 

Farsee

رو دنبال کن

شایدم اینه ایدیش

Farsiii

💛گروه زرد💛وزن فعلی:۷۵ وزن هدف:۵۸ به خودم قول دادم به چیزی که میخوام برسم همراه با بامداد خمار و فندق فسقلی دوست داشتنی💛💛سخته اما شدنی،کم نیار...
منوتو دوتا جسمیم در یه روح🤔🙂🖖

اوهوم 

روحمون هم خیلی خاصه لنتی   

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم