2777
2789
عنوان

تروخدا میشه بیایید؟!

152 بازدید | 17 پست

خانوما من یخچال خریدم ساید بای ساید برند هایسنس اما نمیدونم کارکردش چطوره

کسی تا حالا داشته ؟؟

راضی هستین؟

کسایی ک راضی هستین چندساله ک استفاده میکنین؟

خیلی دلشوره دارم ک نکنه برند خوبی نباشه

اخه خواهرام از برند بکو و ال جی راضی هستن منم تمام وسیله هامو ال جی و بوش خریدم بجز یخچال ک خیلی گرون بود فقط بودجم ب هایسنس رسید یخچالمو 35 خریدم اما باز میترسم ک نکنه کار نکنه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هایسنس برات بهتر از بوش و سامسونگ و الجی کار میکنن چون این برندایی که خریدی اصل نیستن فیک هستن  و همه از دم تولید چین هست چون ایران تحریمه یدونه سوزن هم از آلمان و کره نمیاد چه برسه ب لوازم خونگی بوش و سامسونگ الجی....همون هایسنس برات عالیه و هرچی هست اصله

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
ببین هایسنس برات بهتر از بوش و سامسونگ و الجی کار میکنن چون این برندایی که خریدی اصل نیستن فیک هستن ...

از اصل بودن بوش و ال جی مطمئنم عزیزم فقط سر یخچال یکم مردد بودم ک انتخابم درست بوده یا ن

خواهرم پنج سال پیش ازدواج کرد و زمانیکه واس خودش جهاز میخرید تمام لوازم برقی منم خریدن اون موقع و تو دفتر شرکت بابام بسته بندی شده نگه داشتن و مطمئنم ک اصلن

از اصل بودن بوش و ال جی مطمئنم عزیزم فقط سر یخچال یکم مردد بودم ک انتخابم درست بوده یا ن خواهرم پنج ...

آهان باشه عزیزم چون اصل پیدا نمیشه و باید بری تو بازار سیاه دنبالش بگردی تا شاید پیدا کنی از این جهت گفتم....مبارکت باشه گلی انشاالله باتن سالم و دل خوش ازشون استفاده بکنی😘

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍