2777
2789
عنوان

کیا خواهر شون بهشون حسودی میکنه

399 بازدید | 24 پست

من عقدم تازه عقد کردم از همون اول که همسرم وارد خانواده ما شد تقریبا همیشه برای من هدیه می‌گرفت

و هروقت آبجیم اینجا بود میدید همیشه متوجه ناراحتی گریه های یواشکی ش میشدم

ابجیم چهار سال ازم بزرگتره دوتا بچه داره

بهم میگه چی خریدی کجا رفتی من میشینم با شوق ذوق تعریف میکنم یهو میبینم یهو عوض میشه

با اینک عقدیم ولی خونه داریم همش میگ برو مبل تو عوض کن برو اینکارو کن چرا اونکارو نمیکنی انگار میخواد منو پر کنه من برم به شوهرم بگم ولی همیشه بهش گفتم من وسایل خونه مو دوس دارم اگ نیاز باشه خودم انجام میدم(وسایل خونه قبلا همسرم خریده) تا حالا چندبار بهم گفته

نمیدونم چه برخوردی کنم اگ نگم وقتی بفهمه کلی ناراحتی بحث ک اره به من نگفتی میگم هم اخم می‌کنه 

منم باخاهرم مشکلاتی ازین قبیل دارم 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

لازم نیس شما هم هر دفعه براش همچیو تعریف کنی

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر منم حسادت داره اما من بهش اهمیت نمیدم وقتی میریم خونه بابام اینا همش با مامانم بد حرف میزنه میگه چرا ب اون ک  من باشم بیشتر اهمیت میدی درحالی ک مامانم ب هردومون اهمیت میده یا وقتی دخترمو بغل میکنه میگه تو ب پسرای من محل نمیزاری نباید بهشون اهمیت بدی من کلا باهاش صمیمی نمیشم 

خب لازم نیس همه چیتو بهش بگی اگه ناراحت میشه کادو هاتو نشون نده

خودش ببینه میگ کی گرفتی چرا نگفتی باز می‌ره تو قیافه البته شوهر من خیلی مهربونه یه بار برای من مامانم ابجیم گل خریده بود

منم باخاهرم مشکلاتی ازین قبیل دارم  

خواهرمن درگیر شوهر و بچه شده من چون مجردم هی میرم سفر و اینور و اونور ولی استوری که میذارم اونو هاید میکنم دلش نسوزه یوقت. خوب نیس ادم بگه کلا دلشون میسوزه گناه دارن