2777
2789
عنوان

خانم های که قوز قرنیه دارن بیان

100 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گل .من 4سال پیش عمل کراس انجام دادم .چند وقت پیش رفتم دکتر و گفت خداروشکر پیشرفت نکرده ولی میترسم بچه دوم بیارم.شوهرم میگم آگه ببارم کور میشم دیگه.چشمام استیکمات ش بالاس .از عینک بدم میاد.وقتی بهش فکر میکنم دلم میگیره.خدای شکرت ولی این دیگه چه مریضیه بازم شکر ولی استرس دارم بچه دوم ببارم که دیگه چشمام ضعیف تر نشه.خدایاخودت کمکم کن 

نیار اگه اینقدر ریسکش بالاست

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت آگه میتونی تا سن 26 صبر وگرنه مشکلی نیست ولی بازم دل تو دلم نیست

الان چن سالته...اگه میگه صبر کن.... صب کن...بخدا نمی ارزه خودتو داغون کنی عزیزم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
24سالمه به دختر 7 ساله دارم

دوسال دیگه هم صبرکن...نگران اختلاف سنی بچه هات نباش...من دیدم باهم سیزده چهارده سال اختلاف سنی داشتن..ولی جونشون واسه هم در میره و مشکلی هم ندارن

دوسال دیگه هم صبرکن...نگران اختلاف سنی بچه هات نباش...من دیدم باهم سیزده چهارده سال اختلاف سنی داشتن ...

چمیدونم دخترم خیلی بی تابی میکنه من تنهام واز اینجو حرف ها نمیدونم به دکتر دیگم برم یا نه؟

چمیدونم دخترم خیلی بی تابی میکنه من تنهام واز اینجو حرف ها نمیدونم به دکتر دیگم برم یا نه؟

آره برو...شاید مشکلی نباشه انشالله...موفق باشی گلم