2777
2789
عنوان

عسل طبیعی کسی نمیخواد؟

450 بازدید | 32 پست

خودم پدرم و پدربزرگم زنبودار هستیم عسل تولید میکنیم و گرده و ژله اگه خواستین در خدمتم

تازه زنبورها و از کوه اوردیم عسلمون خواص گیاهی هم داره چون گرده گلهای کوهی رو خوردن

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه عسل طبیعی باشه باید اواخر شهریور عسل کامل بده الان زوده

عزیزم دو دور عسل میگیرم

هر وقت عسل پر شد میگیریم

ربطی نداره

پدربزرگم ۴۰سال تو این کاره معروف تو شهرمون

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
ماهم زنبور داريم الان زوده براي برداشت اخر مرداد برداشت ميكنن نه الان 

ما برداشت کردیم چون بردیم کوه و گلهای دارویی در اومدن بعد بردیم برای خارشتر عسلشو برداشت کردیم چون کامل شد

اره عسل بهار محشره کیلو چند میدید

مرسی عزیزم

۱۵۰بیشتر از ونج کیل ۱۴۰

فکر کنم شهر به شهر فرق داره  اخه بعضی جاها گلها زودتر درمیان بعضی جاها دیر درمیاد بعد زمان برد ...

بله ما خارشتر کلزا و گیاهان دارویی داریم

عزیزم دو دور عسل میگیرم هر وقت عسل پر شد میگیریم ربطی نداره پدربزرگم ۴۰سال تو این کاره معروف تو ش ...

اخه امروز با بابام حرفش بود بابامم کندو داره البته برای خودمون میزاره میگه اگه شکر بدی دو دوره برداشته اگه طبیعی باشه یه دور اونم آخر تابستون