2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 141 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كگفتم كه امسال نيست سال جديد مياد توو زندگيت

مرسی عزیز دلم یعنی سال ۱۴۰۰ ؟؟؟؟

خواهش میکنم میشه درخواستمو قبول کنی ی چیزی شخصی میخوام بهت بگم 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😢😢😢😢

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
كگفتم كه امسال نيست سال جديد مياد توو زندگيت

استارترمن چندبارگفتم خوب منوبگیردیگه بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
میشه برا منم بگیری در مورد ازدواجم کی ازدواج میکنم با چ جور ادمی؟  و اینکه ب کسی معرفی شدم آیا ...

عزيزم مطمعا خودت از حست به اين اقا 

ايشون خيلى حساس و سخت گيرن توو زندگى 

استارترمن چندبارگفتم خوب منوبگیردیگه بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونوا ...

مادرش حساسه 

خودش ادم خوبيه اما فعلا ازدواج نيفتاده اما علاقه داره بهت و به مرور زمان به شما خيلى جدى فكر ميكنه 

ايشون قبلا يه رابطه عاطفى داشته كه البته زود گذر بوده 

ايشون ادم عجولى نيست كلا توو داره هاااا اينو خيلى جدى بگير 

مادرش حساسه  خودش ادم خوبيه اما فعلا ازدواج نيفتاده اما علاقه داره بهت و به مرور زمان به شما خ ...

خواهش میکنم ب منم میشه بگی زمان ازدواجم گفتی امسال نیس سال جدیده یعنی سال ۱۴۰۰ بعد ی چیزی میخوام بهت بگم میشه خواهشا درخواستمو قبول کنی 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😢😢😢😢😢

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀