2777
2789

سلامم بچه ها من یک سال اقدام کردم واسه بارداری بینتیجه بود، رفتم سونو شکمی احتمال اندومتریوز دو میلی متری دادن، این ماه دکتر برام لتروزول تجویز کرد ، فردا سونو واژینال دارم ،اینجا کسی هست با وضع من باردار شده باشه؟؟؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی از اندومتریوزها حامله شدن و نی نی دارن من با خیلیاشون صحبت کردم اصلا نگران نباشین

مرسییی از دلگرمیت عزیزم😍 آخه شوهرم میگه اگه طبیعی خدا بهمون بچه داد داد نشد دنبال دوا درمون نمیریم عوارض داره🥺 واسم دعا کنید فردا به خیر بگذره و همه چی نرمال باشه🍀

مرسییی از دلگرمیت عزیزم😍 آخه شوهرم میگه اگه طبیعی خدا بهمون بچه داد داد نشد دنبال دوا درمون نمیریم ...

تو نگران نباش.من درمورد اندومتریوز پایان نامه کار کردم.خیلیاشون نی نی داشتن سالم و سلامت.

ان شالله درست میشه اصلا نگران نباش

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
چشم ایشالا ک راحت بار دار بشی  من یه جا رفتم سونو گفتم اندومتریوز داری رفتم یه جا دیگه گفت ندا ...

الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم مرسی از انرژی مثبتت😍🍀 

تو نگران نباش.من درمورد اندومتریوز پایان نامه کار کردم.خیلیاشون نی نی داشتن سالم و سلامت. ان شالله ...

انشالله😍عزیزم خیلی ممنونم ازت خیلی انرژی مثبت دادی الهی که این انرژی که به من دادی هزار بار به خودت برگرده😍🌹🍀

انشالله😍عزیزم خیلی ممنونم ازت خیلی انرژی مثبت دادی الهی که این انرژی که به من دادی هزار بار به خودت ...

قربونت برم.

هرموقع نی نی دار شدی بهمون بگو و حال دلمون رو خوب کن عزیزم

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..