2777
2789
عنوان

شما چه جوری به بچه هاتون قطره آهن میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14611 بازدید | 36 پست
سلام
از اونجا که ویتامین C باعث جذب بهتر آهن میشه.
من تو بطرى اندازه ٢٠ سى سى آب پرتقال یا آب سیب میریزم و قطره آهن رو اضافه میکنم و وقتى اشتها داره یا تشنه است میدم بهش. دخترم هم با ولع که تشنگیش رفع بشه میخوره همه رو، و بعدش بلافاصله تو یه بطرى دیگه یکم آبمیوه خالى که بوى آهن نداشته باشه میدم که خاطره بدى از آهن نمونه تو ذهنش. و با اینکار دیگه ترس از سیاه شدن دندون هم ندارم،چون دیگه عصاره آهن نمیتونه رسوب کنه روى دندون.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایده آب سیب و پرتقال خیلی خوب بود. من هنوز بهش آبمیوه ندادم. چند روز دیگه 6 ماهش تموم میشه و می رم از دکترش می پرسم که چه میوه هایی رو می تونم آبشون رو بهش بدم.
ممنون عزیزم.
سلام از اونجا که ویتامین C باعث جذب بهتر آهن میشه. من تو بطرى اندازه ٢٠ سى سى آب پرتقال یا آب سیب می ...

اااا چقد خوب من این معضل و دارم پسرم ب هیچ وجه قطره اهنشو نمیخوره ب زورم ک میریزم دهنش یا بالا میاره یا میریزتش بیرون میخواستم با چیزی قاطیش کنم ک خانه بهداشت واسه واکسنش بردم گفت اصلاااا با هیچ چی قاطی نکن قطرشو خالی بده😕ب شما دکتر گفت؟ میتونم بدیم یعنی؟ شما از چند ماهگی ابمیوه دادی؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
اااا چقد خوب من این معضل و دارم پسرم ب هیچ وجه قطره اهنشو نمیخوره ب زورم ک میریزم دهنش یا بالا میاره ...

الان این خانم بچشون پیش دبستانیه دیگه من پسرم 6 ماهشه گفت با اب لیمو شیرین بده 

تیکر من تولد پسرمه😍😍😍
الان این خانم بچشون پیش دبستانیه دیگه من پسرم 6 ماهشه گفت با اب لیمو شیرین بده 

مرسی عزیزدلم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
الهی اره ماشالله باهوشن اره گلم بهش بده انشالله میخوره مهدیارم ایرانی نمیخورد و البته یبوست هم میشد ...

سلام عزیزم.به بچتون قطره اهن دادید دندوناش سیاه نشد؟کم خونی نداره الان؟مشکلی نداره؟پشیمون نیستید از دادنش؟