2777
2789
عنوان

بچه ها کی میدونه اسم این گل چیهههههه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از کورتن دارم همش برگاش می‌ریخت دیدم شته زده هفته ای یبار با پنبه الکلی شته هاشو پاک میکردم خوب شد. آب هم 4 روز یبار بده 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
یه گل اوردم اندازه همه دنیا دوسش دارم 😍😍 هر روز میزارمش پیش خودم نگاش میکنم باهاش حرف میزنم اووووو ...

چه گلیه 😍 اگه دوست داری عکسشو بذار

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اینم چندتا برگاش یکم کمرنگ شده داره زرد میشه چندتاش

این یوکا هست به ای کم نیاز داره تا خاکش خشک نشده آب نده

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
منم از کورتن دارم همش برگاش می‌ریخت دیدم شته زده هفته ای یبار با پنبه الکلی شته هاشو پاک میکردم خوب ...

شته تو خاکشه ؟ 

اخه برگاش خیلی سالم و سرحالن . فقط خیلی میریزن😢

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
براهمه گلا بایدبدیم چندقطره چطوری بدیم بااب 

من اندازه نصف ق چایخوری تو یه ظرف دلستر میریزم آب پر میکنم به گلا میدم

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.