2777
2789

سلام خانوما بهم بگید چه محصولاتی استفاده میکنین و قیمت هاشم بگیدبهم و برای جوش صورت هم پیشنهاد بدید بهم ممنون

به منم بگید..من صورتم همش جای لکهو جوشه  اه همش ماسکای خونگی میذارم ی مدت خوبه دوباره مثل قبل میشه..ی کرم پودر خوب که پوشش خوب باشه بهم معرفی کنید توروخدا

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم دور چشم فلورگا میزدم برای پیشگیری از چروک... خیلی خوب بود.. 

قیمتش چقدره؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
 پوستت خشکه؟؟

نه زیاد نه خیلی خشکه نه خیلی چرب  متعادله

کرم دور چشم فلورگا میزدم برای پیشگیری از چروک... خیلی خوب بود.. 

قیمتش چنده ؟یعنی چروکای ریز دور چشم رو از بین میبره من زیاد چروک ندارم ولی میخام همونا هم بره

قیمتش چنده ؟یعنی چروکای ریز دور چشم رو از بین میبره من زیاد چروک ندارم ولی میخام همونا هم بره

آره من هم خودم خریدم هم مامانم... من زدم برا پیشگیری مامانم زد برا رفع چروک هاش.. کلا از بین رفت 

به منم بگید..من صورتم همش جای لکهو جوشه  اه همش ماسکای خونگی میذارم ی مدت خوبه دوباره مثل قبل م ...

من الان کرم پودر دوسه میزنم خیلی عالیه قیمتشم 60 تومن الارو هم زدم عالی بوده اون 120 تومن