2777
2789
عنوان

نفیس

379 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان .... از طرف دوستم دارم مینویسم نینی سایت عضو نیست 

اگه کسی دوست داره مشاور فروش نفیس بشه بیاد خصوصی ک آیدی ایشون و بدم بهش پیام بدید خودش توضیحات و میده 

این کارا رو نکنین دختر خوب.چرا پول مردم و با خرید محصولات شرکتتون حبس میکنین.با اون جنس های بی کیفیت و به درد نخورشون

دل من سایه ی لطف تو می خواست،مگرن سایه ی دیوار بسیـــــــار 
این کارا رو نکنین دختر خوب.چرا پول مردم و با خرید محصولات شرکتتون حبس میکنین.با اون جنس های بی کیفیت ...

مال من ک نیست عزیز ..... ولی چرا یاد گرفتیم ک همش قضاوت کنیم شما استفاده کردید دیدید بی کیفیت هست ک میگین؟ و یا مگه کسی و مجبور میکنن برای خرید محصول. خیلیا هم دارن کار میکنن کسب درآمدی شده براشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم استفاده کردم.هم پرزنت شدم.در نهایت اگ فکر کنین متوجه میشین ک داره ازتون سوء استفاده میشه.

از کلمه قضاوت هر جایی استفاده نکنیم.اونایی ک بج باز میکنن بیشتر محصولاتو خودشون و اقوام درجه یک استفاده میکنن.اسمشو بزار رودربایستی یا هرچی.محصولات اصلن کیفیت نداره.موفق باشی

دل من سایه ی لطف تو می خواست،مگرن سایه ی دیوار بسیـــــــار 
من هم استفاده کردم.هم پرزنت شدم.در نهایت اگ فکر کنین متوجه میشین ک داره ازتون سوء استفاده میشه. از ...

اگه پیام و خوب خونده باشید دیدید ک من نوشتم برای دوستمه ولی باز هم نمیام برند و زیر سوال ببرم .... خیلیا هم هستن استفاده کردن و راضی هستن و کسی هم مجبورشون نکرده خرید کنن . جالبه ک دوستم و همکاراش با یه برند خارجی ک یکی از بهترین برندها هست کار میکنن در کنارش با این محصولات هم دارن کار میکنن اگه بی کیفیت بود متوجه میشدن چون چند سال مشاور برند خارجی هستن ... موفق و تندرست باشید .

محصولات شرکت خیلی باکیفیته....اگه درست مشاوره بشین و صادقانه فرم مشاوره پر کنین ...خیلی هم عالیه وکاربردیه...من و دخترم استفاده کردیم عالیه ..اگزمای دست دخترم خوب شد ...

.

به نظرم افرادی که با نیت خاصی از نفیس بد نوشتن قطعا دنبال این بودن که کاری انجام ندن و در قبالش درامد داشته باشند

برای هرکاری نیاز هست از افراد موفق در همون زمینه کمک بگیرید 

بنده به مدت ۲ ساله که با افتخار مشغول کار در شرکت نفیس هستم و باید به عرضتون برسونم که به هیچ عنوان خرید اجباری ندارن و اگه محصولات ما بد بود ما انقدر فروش بالا و مشتریان ارجاعی نداشتیم.

با افتخار من یک نفیسی هستم🥰💪

بله دقیقا منمهم‌کار میکنم هم اگزمای شوهرم خوب شده و اینکه من درامد عالی دارم خداروشکر 

من خودم الان خودم با افتخار مشاوره میدم در این زمینه و کل کار و مسلطم 

اینم شماره ام کسی سوال داره میتونه بپرسه 

۰۹۱۸۴۰۷۳۹۸۳

واتساپ پیام بده