2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم"عمل پی آر کی چشم"prk

32538 بازدید | 131 پست

چند روز دیگ وقت عمل چشم دارم برای حذف عینک

کسی هست پی ار کی انجام داده باشه؟؟

چقدر درد داره؟

چند وقت طول میکشه تا دیدم کاملا خوب شه؟

🍃 خاک بَر سَر کُن غَمِ اَیام را🌺🧚‍♀️

چی هست و دقیقا چرا باید انجام بدی؟؟

منم میخوام لیزیک کنم از عمل به این سادگی ام میترسم😅 کاملا درک میکنم استرستو

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟ تفاوتش با لیزیک چیه؟

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چی هست و دقیقا چرا باید انجام بدی؟؟ منم میخوام لیزیک کنم از عمل به این سادگی ام میترسم😅 کاملا د ...

مثل لیزیکه ولی سطحی تره و دوره درمانش طولانی تره

اصلا تحمل درد ندارم😂

من انجام دادم هیییچ ترسی نداره 

میری دراز میکشی 

چشمتو شست و شو میدن مث دختر خوب سعی کن پلک نزنی 

بلند شی سر پا نصف دیدت برگشته 

ی هفته ب نور حساسی کم کم اوکی میشی

ولی مث ی معحزه میمونه

من خدا شکر میکنم بخاطر برگشتن چشمام

ملکه زندگیشم...👸🤴
من بهمن ماه انجام دادم خیلی راحته  خیلی همون رور خوب میشی ی استامینوفن کدئین بعد عمل بخور ...

تا چند وقت تار میدیدید؟؟

الان راضید؟

من دو هفته پیش  بیمارستان نوین دیدگان انجام دادم. دکترم  گفت این روش مثل اسمایل خیلی تراش سطحی داره. ولی تاری دارم هنوز. فقط قرص خواب ا رو  بخور بخوابی. من نخوردم همه اش بیدار بودم اشتباه کردم. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
پی آر کی سطحی تر قرنیه رو برش میده و دوره درمان و نقاهتش طولانی تره

الان تو نت زدم نوشته واسه آستیگمات هم خوبه!

اگه رفتی میشه بپرسی درسته؟! من هم نزدیک بینم هم آستیگمات... میگن لیزیک نمیشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من انجام دادم هیییچ ترسی نداره  میری دراز میکشی  چشمتو شست و شو میدن مث دختر خوب سعی کن ...

هر دو چشم چقدر طول کشید؟