2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما تو حالت عادی هم اخمو هستم سه روز پیش رفتم ترمیم زد ولی هنوز خبری نیس

من نزدیک ۳ ساله میزنم امسال چند مارک و امتحان کردم راضی نیستم بعد ی ماه انگار اثرش میره

دکترم گفت خودشم از موادش راضی نیست

منم مثل شما تو حالت عادی هم اخمو هستم سه روز پیش رفتم ترمیم زد ولی هنوز خبری نیس

اگه بار اولتونه پس طبيعه هر ٦ ماه يه بار ترميم كن بعد يه سال عالى ميشه ديگه فيكس كه بشه شايد سالى يه بار نياز به ترميم داشته باشى 

چون هنوز میتونم اخم کنم و خط رو دارم

نه عزيزم اصلا ژل به درد خطاى پيشونى نميخوره مگر براى خط خنده ژل بزنن

اينكه ميتونى اخم كنى گفتم براى بار اول طبيعيه شما ٦ماه ديگه دوباره بوتاكس بزن درستش همينه 

استفاده از "بوتاکس" در درمان افسردگی!

◽محققان دریافتند، بیمارانی که بوتاکس تزریق کرده‌اند، نسبت به سایر بیمارانی که به همان دلیل تحت درمان‌های دیگر قرار گرفتند، ۸۸ - ۴۰ درصد احتمال کمتری در ابتلا به افسردگی داشتند.

◽غالبا تزریق بوتاکس به عنوان یک روش زیبایی است ولی مزایای درمانی دیگری نیز دارد. از جمله دیگر کاربردهای آن می‌توان به رفع تعریق زیاد، میگرن، اسپاسم و مثانه‌های بیش فعال اشاره کرد.

◽بوتاکس پس از تزریق، جذب عضله می‌شود و در انتهای اعصابی که فرمان انقباض را به عضلات می‌رسانند مستقر می‌شود. در این محل بوتاکس از آزاد شدن یک واسطه شیمیایی به نام استیل کولین- که مسئول انقباض عضلانی است- جلوگیری می‌کند، در نتیجه دستور انقباض به عضله نمی‌رسد و در حقیقت نوعی فلج عضلانی موقت ایجاد می‌شود که ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد و ناحیه مورد نظر را از چین و چروک صاف می‌کند.

‌@majaleh_pezeshkii

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من نزدیک ۳ ساله میزنم امسال چند مارک و امتحان کردم راضی نیستم بعد ی ماه انگار اثرش میره دکترم گفت خ ...

سلام عزیزم،ببخشین بوتاکس چه مارکی خوبه ؟ مصپورت خوبه؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سلام عزیزم،ببخشین بوتاکس چه مارکی خوبه ؟ مصپورت خوبه؟

عزیز من دیسپورت انگلیس بود  زدم زود اثرش رفت

مارک کره ای بد نبود

چینی تا سری قبل خیلی خوب بود این دفعه راضی نبودم 

دوستام از مسپورت راضی بودن

البته بستگی به پوستتون هم داره ماهیچه شل نشده باشه زیاد