2777
2789

برام دعا کنین ن شوخی دارم ن چیزی  از دست پدر کثیفو نامردم میخوام خودکشی کنم کسیو ندارم الان   فقط برام دعا کنین  اون دنیا با خدا خیلی حرف دارم 

مامانمم نیستش الان میخوام با 60تا دونه قرص خودکشی کنم من ادم ضعیفی نیستم ولی توان مقابله با این زندگیو ندارم فقط برام دعا کنین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دنیا اول میری تو چاه بی سروته معلق همینجوری میری پایین ته هم نداره تا دنیا تموم شه اینجا حداقل معلق نیستی

دیگه بچه های اینجا گفتن خواب دیدن یکی دیگه تو اتاق مار و عقرب بوده گفته تا زمان عمرم تموم بشه اینجا هستم

خدا نیس حرف بزنه قرصها رو بریز دور

دعا میکنم خدا عقلت بده بچه بازی درنیاری

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗